Ana SayfaDizilerSon Yaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Abisini Buluyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Abisini Buluyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, hapse atılıyor. Orada, Halil’in adamları tarafından saldırıya uğruyor. Soner, Akgün’e destek olmak için suç işleyip hapse giriyor. Kaan, pişman olup şikayetinden vazgeçiyor. Akgün, serbest kalıyor. Halil’in adamı Akgün’e, abisinden bahsediyor. Akgün, abisini buluyor. Ama onun, Halil’le iş birliği yaptığını bilmiyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Abisini Buluyor!

Son Yaz 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kaan’ın şikayeti üzerine hakim, Akgün’ün tutuklu yargılanmasına karar veriyor. Mahkeme çıkışında Yağmur, Kaan’a ağır sözler söylüyor. Kaan, Yağmur’un sözlerinden sonra içine kapanıyor. Fatih Kaan’ı, başsavcının yanına götürüp Selim’in evinde Akgün’ü gördüğüne dair ifade vermesini istiyor.

SON YAZ 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, bu durumu öğrendikten sonra yapacak bir şeyi olmadığı için kendisi hakkında verilecek kararı bekliyor. Akgün, içeride Halil Sadi’nin adamları ve Ercan tarafından saldırıya uğruyor. Onun saldırıya uğradığını öğrenen Soner, Akgün’e destek olmak için hapse girmek için Eray’ın burnunu kırıyor ve onun kendisinden şikayetçi olmasını sağlıyor.

Akgün, Eray’ı karşısında görünce çok mutlu oluyor. Havalandırma sırasında ikili saldırıya uğruyor. Akgün, babasını tanıyan bir adam tarafından öldürülmekten son anda kurtuluyor. Ona teşekkür etmek için yanına gidiyor. Oda, onun çocukluğunu bildiğini 20 yıl önce 6 yaşlarındayken onu gördüğünü söylüyor.

Akgün, hemen konuşu irdeleyip adamın gördüğü çocuğun adının Gökhan olduğunu ve akrabasının yerini ondan öğreniyor. Selim, Gökhan hakkında her şeyi öğreniyor. Onun, azılı bir suçlu olduğunu öğrendikten sonra Akgün’e söyleyip söylememe konusunda tereddüt ediyor.

Ama onun öğrendiğini duyunca, bir abisi olduğunu bildiğini söylüyor. Kaan, Akgün’e olan şikayetinden vazgeçiyor. Baş savcıya da, Selim’in evinde Akgün’ü gördüğünden bahsetmiyor. Selim, soruşturmadan kurtuluyor. Yağmur, annesine Bedri’nin Fatih olduğundan emin olduğunu söylüyor.

Selim, Fatih’in adam tutup kendisini dövdürttüğü ve aslında Canan’ın buluşmaya gideceği adamla onun görüşmeye gittiğini ve ondan sonra adamın kaybolduğunu öğrenip izlerin peşine düşüyor. Fatih’in, ölümüne neden olduğu adamın cesedine ve marinadaki görüntülere ulaşmaya çalışan Selim’in elinde sadece telefon sinyallerinden başka bir şey yoktur.

Ama yinede, Fatih’e cesedin bilgilerinin eline geçeceğini söylüyor. Canan’la Selim, Fatih’in kaçmasını bekliyor. Aynen de öyle oluyor. Ama son anda Halil Sadi, Fatih’i arayıp cesedin olmadığını söylüyor. Akgün, abisini buluyor.

Ancak onun, Halil Sadi’ye çalıştığını bilmiyor. Soner, Akgün’e abisini tanıdığını söyleyen adamı Ercan’la samimi bir şekilde konuşurken görüyor. Ama Kaan, Naz’ı kıskandığı için Soner’e olan şikayetini geri çekmiyor.

 Son Yaz 16. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Selim Annesinin Ölümünü Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler