Ana SayfaDizilerRamo Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Ramo Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 40. final bölümüyle ekrana geldi. Doğu, Şerif’in tuzağından kurtulup Hasan’la birlikte gidip Ramo’yu kurtarıyor. Ramo, ailesini katletmek isteyen Kaptan, Mashar ve Şerif’ten intikam almak için harekete geçiyor. İşe, onların para kaynaklarını yok etmekle başlıyor. Ramo dizisi, muhteşem bir finalle ekrana veda etti.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

Şerif, Doğu’nun ellerini arabaya kelepçeyle bağlayıp gidiyor. Biraz uzaklaştıktan sonra arabayı havaya uçuruyor. Bu sırada Doğu, baş parmağını yerinden çıkartıp kelepçeden kurtuluyor ve kendisini patlamak üzere olan arabadan dışarı atıyor. Daha sonra, Şerif’in aslında Tezel’in ölmeden önce bahsettiği Barış hoca olduğunu anlıyor.

RAMO 40. FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen Hasan’ı arayıp, Şerif’in Ramo’yu tuttuğu yere baskın yapıyorlar. Ramo, oradan kurtulduktan sonra ailesini, güvenli bir yere taşıtıyor. Başlarına da Hasan abisini koyuyor. Şerif’in bunu tahmin edip yollarını keseceğinden emin olan Ramo, yolda arabaları değiştirip onun pususundan ailesini kurtarıp emniyetli bir yere ulaştırıyor.

Daha sonra Kaptan, Mashar ve Şerif’in, para kaynakları olan mekanları ve adamları ortadan kaldırıyor. Üçlü, tüm mekanların patlatıldığını öğreniyor. Mashar, kendi elini güçlendirmek için Fiko ve Korkut’u yanına çağırıp onlardan Ramo’ya karşı, yanında olmalarını istiyor. İkisi de kabul etmiş gibi yapıyor.

Ramo, üç tane mezar kazıyor. Mashar, adamı tarafından Ramo’ya teslim ediliyor. Ramo, tam onu öldüreceği sırada Mashar, Şerif’in bir kızı olduğunu ve onu oradan vurabileceğini söylüyor. Mashar’ı serbest bırakan Ramo ondan, hemen sabah uçağıyla İngiltere’ye gitmesini ve yeğenine iyi bakmasını istiyor.

Kaptan ile Şerif, Mashar’ın öldürüldüğünü zannediyor. Doğu, Kaptan’ın annesini öldürdüğünü ve göle attığını öğreniyor. Ramo’dan onun öldürme zevkini kendisine bırakmasını istiyor. Kaptan, evinde kıskıvrak yakalanıyor. Doğu, onu büyük bir zevkle öldürüyor.

Sıra Şerif’e geliyor. Şerif, kaçmadan önce bankada çalışan kızını görmek için bankaya gidiyor. O sırada Ramo’dan bir telefon geliyor. Eğer, attığı konuma gelmezse yanında olan kızının öleceğini söylüyor. Şerif, kendi mezarının başına geliyor. Ramo, onu öldürmeden önce kendisinin bir kadına zarar vermeyeceğini söylüyor ve onu öldürüyor.

Ramo 40. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Ramo Sistemi Çökertiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler