Ana SayfaDizilerRamo 40. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Ramo Sistemi Çökertiyor!

İlgili Postlar

Ramo 40. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Ramo Sistemi Çökertiyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, şok bir kararla final yapma kararı aldı. Dizinin, 40. final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğu, Silahtar’ın eline düşer. Şerif, Tezel’i öldürüp Ramo’yu ortadan kaybeder. Sibel, Ramo’nun öldüğünü zanneder. Ramo ise, Şerif’in kapattığı yerdedir. Şerif, Doğu’nun olduğunu arabayı ateşe verir. Ramo 40. bölüm final fragmanı yayınlandı. Ramo, sistemi çökertiyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sistemi Çökertiyor!

Ramo 40. bölüm final fragmanında; Ramo, Şerif tarafından kapatıldığı yerden kurtuluyor. Hemen, ailesine saldıran üç patrondan intikamını almak için harekete geçiyor. Mashar, Kaptan ve Şerif, sonlarının geldiğini anlıyor.

İşte Ramo 40. bölüm final fragmanı…

RAMO 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Doğu, Silahtar’ın eline düşer ve konuşması için işkence yapılır. Ramo, Tezel’in yanına giderken Hasan’ı arayıp hemen onun yanına gitmelerini onun, can güvenliliğinin olmadığını söyler. Hasan, Tezel’i kurtarmak için yola çıkar.

Cavidan, Kaptan’la konuşup oğluna zarar vermemesi için ona yalvarır. Ama Kaptan, bunu kabul etmez. Cavidan, gizlice Doğu’nun yanına gidip ona su verir. Doğu’ya, nasıl onu bırakmak zorunda kaldığını anlatır.

Silahtar, onların konuşmasını duyar ve Kaptan’dan parasını vermesi karşılığında Doğu’yu serbest bırakacağını söyler. Kaptan, ondan Doğu’yu öldürmesini ister. Silahtar’ın adamı, tam Doğu’yu öldüreceği sırada Cavidan gelip oğlunu kurtarır ve onu oradan kaçırır.

Durumu öğrenen Kaptan, Cavidan’ı orada öldürür. Sibel, Nehir’le buluşup Ramo ve Doğu’ya ne olduğunu öğrenmek ister. Mashar, Sibel’e bir video seyrettirip ona Ramo’nun nasıl öldüğünü gösterir. Sibel, izlediklerinden sonra Ramo’nun öldüğüne inanır. Sefer, Tezel’i öldürdükten sonra aslında Ramo’yu bir yere kapatmıştır.

Şerif, Kaptan ve Mashar, toplanıp Ramo’nun tüm ailesinin ölümüne karar verir. Mashar, hemen Nehir ile Çiçek’i yurt dışına göndermek ister. Şerif, Ramo’nun tüm ailesini öldürmesi için adamlarıyla onun evine baskın düzenler. Baskını kendisini uzaktan izlediği gibi Ramo’ya da izletir.

Büyük baskında Hasan ve kuzenleri o adamlara direnir. Ama baskında Şahin, hayatını kaybeder. Artık Hasan, tüm ümidini kestiği sırada Doğu, onların yardımına yetişir. Tüm adamları etkisiz hale getirip onları kurtarır. Şerif, Doğu’nun serbest kalıp Ramo’nun ailesini kurtarmasıyla öfkeden deliye döner.

Ramo’yu pusuya düşüren Şerif, onu bir arabaya bağlıyor ve oradan uzaklaştıktan sonra arabayı patlatır.

Ramo 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şerif Doğu’nun Olduğu Arabayı Ateşe Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler