Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi İle Miço Cemre'nin İntikamını...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi İle Miço Cemre’nin İntikamını Alıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nihal, Sefer’le nasıl tanışıp evlenme teklifi aldığını anlatıyor. Sefer, hayatında sadece bir kadını sevdiğini, hala da onu sevdiğini anlatıyor. Vahit, babasının da benzer rahatsızlığı olduğunu söylüyor. Sadi ile Miço, Cemre’nin intikamını Abdullah’tan alıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sadi İle Miço Cemre’nin İntikamını Alıyor!

Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanım ilk seansını Nihal’le başlıyor. Nihal, Sefer’le menajeri vasıtasıyla tanışıyor. Sefer, elinde çiçek ve çikolata Nihal’in evine geliyor. Nihal’in babası, Sefer’in çok zengin bir aileden olduğunu duyunca havalara uçuyor. Sefer, ertesi gün Nihal’i yemeğe davet ediyor.

KIRMIZI ODA 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yemekte, niyetinin onunla evlenmek olduğunu söylüyor. Nihal, tüm olanları anlatırken gözlerinin içi gülüyor. Doktor hanıma hiç olumsuz bir şey anlatmıyor. Daha sonra Sefer, seansa giriyor. Sefer, uzun yıllar Almanya’da yöneticilik yapıyor. Orada tanıştığı Maria’ya aşık oluyor ve onunla büyük bir aşk yaşamaya başlıyor.

Onsuz olamayacağını anlayınca evlenme teklif ediyor. Ancak, babası onun evliliğini onaylamıyor. Sefer, sadece o kadını sevdiğini ve halada onu sevdiğini söylüyor. Sadi ile Miço, Cemre’nin öldüğünü anladıktan sonra onun ambulansla götürüldüğünü göz yaşları içinde izliyor.

Daha sonra, Miço’da ateşleniyor. Sadi, hemen onun annesinin yanına gidip Mehmet’in çok hasta olduğunu söylüyor. Annesi Mehmet’i hastaneye götürüyor tedavi ettiriyor. Miço, kendisine geldikten sonra annesinin yüzüne bile bakmıyor. Onun para yardımını da geri çeviriyor. Sadi Miço’ya, Abdullah’ın korktuğu Hamza’nın çetesine gidip ondan intikam alma planını anlatıyor.

İkili gidip Hamza’ya, Abdullah hakkında her şeyi ona anlatıyor. Hamza, onun çetesini dağıtıp oradaki çocukların hayatını kurtarıyor. Aslında Hamza, Abdullah’ın anlattığı kadar kötü biri değildir. O çocuklara iş verip meslek öğretmektedir. Vahit, doktor hanıma çok para harcadığını ve oteli satmak zorunda kaldığını anlatıyor.

Doktor hanım, Vahit’in teşhisini koyuyor. Onun babasının da benzer rahatsızlığı olduğunu öğrenince, durumun genetik olup olmadığı konusunda düşünmeye başlıyor. Vahit, bir hafta sonra tekrar gelmek üzere klinikten ayrılıyor.

Kırmızı Oda 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Çocukluğunu Anlatmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler