Ana SayfaDizilerKefaret 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep'i Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’i Kurtarıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 22. yeni bölümüyle 18 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, tefeciyi hapse attırır. Ancak kızı Sinan’ın ablasıyla Zeynep’i kaçırır. Karşılığında, yaktığı senetlerin parasını ister. Sinan, fidye parası için evini satar. Fidye parasını motosikletle gelen biri alıp kaçar. Ahmet, Arzu’nun yanında birini görünce kıskançlıktan deliye döner. Kefaret 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Zeynep’i kurtarıyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Zeynep’i Kurtarıyor!

Kefaret 22. bölü 2. fragmanında; Ahmet, Sinan’a fidye parası için kendisinin yardımcı olabileceğini söylüyor. Meltem, Ahmet’in çok parası olduğunu ve kendisini bir evle kandırdığını öğreniyor. Zeynep, gittiği yollara eşyalarını atıp Sinan’ın kendisini bulmasına yardımcı oluyor. Bir çanta dolusu fidye parasını Kadir’in kızı mı kaçırdı?

Kefaret 22. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Sinan’la konuşup onunla aynı yolda yürümek istemediğini söyler. Haftalarca kendisini aramadığı için onu affedemez. Sinan ise, ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Elif, evden gizlice kaçıp Arzu annesiyle görüşmek ister. Sude, onun yalnız gitmesini istemez ve onunla birlikte evden kaçar.

Hapishaneye ulaşan Elif ile Sude’yi cezaevi müdürü yanına alıp onların karnını doyurur. Daha sonra onları dinler. Elif’i, Arzu’yla görüştürür. Arzu, onu gördüğü için çok mutlu olur. Ancak Elif, ona neden kendisini ailesine geri vermediğinin hesabını sorup onu konuşturmaz bile.

Arzu, mahkemeye sevk edilirken içinde bulunduğu aracın önü kesilir ve bir mahkum kaçırılır. O ise, arabadan ayrılmaz. Emre, onu düşünürken bulur. Mahkeme, Arzu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak için hastaneye sevk eder. Arzu, akıl hastanesinde tedaviye alınır.

Ahmet, onun numara yapıp yapmadığını anlamak için geriden onu izler. Münevver, Sinan’a Kadir’in başına gelenleri anlatır. Sinan, hemen o tefecileri bulup konuşur. Daha sonra Emre’yle birlikte bir operasyon düzenler. Emre’den önce Sinan oraya gidip, adamın elinde ne kadar senet varsa yakar.

Ama tefecinin kızı, Sinan’ın peşini bırakmaz. Münevver ile Zeynep’in bulunduğu aracın önünü kesip ikisini rehin alır. Sinan’a da mesaj çekip, borcunu ödemesi karşılığında Zeynep’le ablasını alabileceğini yazar.

 Kefaret 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan’ın Bulduğu Fidye Parası Çalınıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler