Ana SayfaDizilerKağıt Ev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İnci'yi Öldürdüğünü İtiraf Mı...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İnci’yi Öldürdüğünü İtiraf Mı Ediyor?

Star Tv’nin yeni dizisi Kağıt Ev, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Cemre, babasına aşık bir genç kızdır. Cihan, Azra İnce ile karısını aldatıyor. Cemre, babasının biriyle gizli aşk yaşadığını anlıyor. Onun İnci, olduğunu düşünüp onu öldürüyor. Aylin ile Cihan, kızlarını kurtarmak için İnci’nin cesedini bahçeye gömüyorlar. Kağıt Ev 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, İnci’yi öldürdüğünü itiraf mı ediyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre İnci’yi Öldürdüğünü İtiraf Mı Ediyor?

Kağıt Ev 2. bölüm 1. fragmanında; Cemre, İnci’yi öldürdüğünden hiç pişman olmuyor. Annesi ile babası, onun için endişeleniyor. Cemre, komiser Bülent’e İnci’yi öldürdüğünü ve annesi ile babasının onu bahçeye gömdüğünü anlattığını söylüyor. Cihan, Bülent’in yanına gelince her şeyin bittiğini düşünüyor.

İşte Kağıt Ev 2. bölüm 1. fragmanı…

KAĞIT EV DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihan, hukuk profesörü oluyor. Ünlü psikolog Azra İnce, Cihan’ı programına konuk ediyor. Programdan sonra Cihan onu, evine bırakıyor. Azra, numaradan ayağını burkup Cihan’ı evine alıp onunla birlikte oluyor. O günden sonra sürekle, Cihan’ı arayıp zor durumda bırakıyor.

Babasının kimseyle paylaşamayan Cemre, onu gizlice telefonla konuşurken bir kaç kez yakalıyor. Cihan, bir öğrencim deyip geçiştiriyor. İnci, evin hizmetçisinin kızıdır ve hukuk fakültesi öğrencisidir. Cihan’da onun derslerine giriyor. Cemre, hemen babasının konuştuğu kişinin İnci olabileceğini düşünmeye başlıyor.

Aylin, Cihan’ın doğum günü için bir parti düzenliyor. Cihan’ın oğlu Mert’le İnci, sevgilidirler ve bu durumu henüz kimseyle paylaşamıyorlar. İnci, Cihan beyin doğum günü için bir kalem alıp ona hediye ediyor ve kendisinin okumasına yardım ettikleri için minnettarlığını dile getiriyor.

Cihan, İnci’ye sarılıp teşekkür ediyor. Onları gören Cemre, babasının hayatında olan kadının İnci olduğunu düşünüp onu bahçeye çağırıp üzerine yürüyor. İnci, Cemre’nin Mert’le olan arkadaşlığını öğrendiğini düşünüp susmasını ve kimseye söylememesini söylüyor. Cemre, İnci’nin kafasını duvara ve yerlere vura vura öldürüyor.

Cihan, durumu görüp İnci’yi kurtarmaya çalışıyor. Aylin, geliyor ve kızının İnci’yi öldürdüğünü itiraf etmesiyle cesedi yok etmeleri gerektiğini düşünüyor. Karı koca, İnci’nin cesedini bahçeye gömmeye karar veriyor. Cemre, anne ve babasının yanına gelip onun bunu hak ettiğini, yapmazsa babasını elinden alacağını söylüyor.

 Kağıt Ev 1. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cihan Öğrencilerinden Alkış Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler