Ana SayfaDizilerKağıt Ev 1. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cihan Öğrencilerinden Alkış Alıyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 1. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cihan Öğrencilerinden Alkış Alıyor!

Star Tv’nin merakla beklenen Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizi, gerek oyuncu kadrosu, gerek konusuyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin ilk bölüm fragmanında; Cihan, eşi Aylin’i başka bir kadınla aldatır. Kızları babasının birlikte olduğu kadını öldürür. Onun ölüsünü gömmek Cihan’la Aylin’e kalır. Çift, kızlarının cinayeti itiraf etmemesi için ellerinden geleni yapar. Dizinin ilk bölüm ön izlemesi yayınlandı. Cihan, öğrencilerinden alkış alıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cihan Öğrencilerinden Alkış Alıyor!

Kağıt Ev 1. bölüm ön izlemesinde; Üniversitede öğretim görevlisi olan Cihan, öğrencilerine kadın haklarıyla alakalı bir davayı anlatıyor. Adamın parkta bir kadını korktuğu için yedi yıl yedi sene neden ceza yediğini anlattıktan sonra öğrencileri, hocalarına alkışla cevap veriyor.

İşte Kağıt Ev 1. bölüm ön izlemesi…

KAĞIT EV DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Can Nergis, Tuvana Türkay, Bülent Gültekin, Nejat Uygur, Tuğçe Aykut, Helin Kandemir ve Bulut Eker gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı canlandırıyor.

Nur Fettahoğlu ise, başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandırıyor. Daha önce Yasak Elma dizisinde rol alan Tuvana Türkay da dizinin kadrosunda yerini alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir’de Dilara yani Kibrit karakterine hayat veren Helin Kandemir’in de Kağıt Ev dizisinin kadrosuna dahil oldu.

KAĞIT EV DİZİSİNİN KONUSU!

Cihan ile Aylin, oğulları Mert, kızları Cemre ve Melisa ile mutlu bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmel devam ediyor. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın oluyor. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorunda kalıyorlar.

Star Tv’de yayınlanacak dizi Kağıt Ev, oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Ama Kağıt Ev dizisi, nisan ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

Kağıt Ev Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler