Ana SayfaDizilerEnis Arıkan Camdaki Kız Dizisi Kadrosunda!

İlgili Postlar

Enis Arıkan Camdaki Kız Dizisi Kadrosunda!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin kadrosuna Enis Arıkan dahil oldu. Arıkan Sedat’ın kardeşi Muzo rolünde. Detaylar haberimizin devamında…

Enis Arıkan Muzo Karakteri ile Ekranlara Döndü

Yayınlanmaya başlamasının ardından yüksek reytingleri ile adından söz ettiren Camdaki Kız dizisinin kadrosunda Enis Arıkan dahil oldu. İlk iki bölümde yüzünü göstermeyen tüm aile karakterlerinin saygı duyduğu Muzo karakterine Enis Arıkan hayat veriyor.

Muzo karakteri, doğuştan bazı fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş ve ardından çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiştir. Bundan dolayı çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuştur. Çok zeki ve yetenekli bir mimardır. Özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişidir.

enis-arikan

Camdaki Kız 2. Bölümde Yaşananlar

Rafet, Nalan ve ailesini tanışma yemeği için oteline davet ediyor. Paraya kıyıp onlara, muhteşem bir sofra hazırlatıyor. Feride, onların ayaklarına gittikleri için kocasının başının etini yiyor. Bu arada Feride’yi, Sedat’ın eline bile dokunmaması için sıkı sıkı tembihliyor.

Yemekten sonra aile hemen odalarına çekiliyor. Feride, Sedat’ın kızını rahatsız etmesinden korkup uyku uyuyamıyor. Eşi, ona zorla ilacını verip uyumasını sağlıyor. Nalan, o gece annesinin istemesi üzerine korseyle uyumak zorunda kalıyor.

Rafet, Nalan’la konuşmak için onu sahura çağırıyor. Babasının izniyle sahur yemeğine iniyor. Korse yüzünden tuvalete gidemeyen Nalan, Rafet beyle konuşurken çok zor anlar yaşıyor. Otele döndüklerinde annesinin sert bakışlarıyla karşılaşan Nalan, korseyi çıkartıp tuvalete gitmek için annesiyle odaya çıkıyor.

Camdaki Kız 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Cana İle Görüşmesi İfşa Oluyor!

Nalan ile Sedat’ın nişan yüzükleri takılıyor. Nişandan sonra Rafet, çocukların baş başa dışarı çıkmalarını istiyor. Feride, onların dışarı çıkmalarına izin veriyor. Ancak, telefonu hiç kapatmamasını onları dinleyeceğini söylüyor. İkilinin yolda Magazinciler peşini bırakmıyor. Sedat, Nalan’ı evine götürüyor.

Nalan, giydiği korsenin sıkılığından nefes bile almakta zorlanıyor. Hemen tuvalete gidip kusmaya başlıyor. Orada, kadın eşyaları görüyor. Annesi telefonda, hemen kızının oradan çıkmasını istiyor. Nalan, evden dışarı çıkmaya çalışırken Sedat’ın yatak odasına giriyor. Gördüğü manzara karşısında düşüp bayılıyor.

Sedat, Cana ile görüşmeye devam ediyor. Ancak, bu görüşme görüntülenip ifşa oluyor. Haberi alan Rafet, deliye dönüyor. Feride’nin, Nalan’a olan eziyetleri daha şiddetleniyor. Sedat, Nalan’la buluştuklarında bu günlerin kendileri için daha iyi günler olduğunu söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler