Ana SayfaÜnlülerOlay Boşanmada Adı Geçen Falcı Şengül Boybaş Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Olay Boşanmada Adı Geçen Falcı Şengül Boybaş Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’in Reza Zarrab’a açtığı boşanma davası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gündeş dava dilekçesinde Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Bu yaşananların ardından Hadise’nin Zarrab’la bir dönem yasak aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bu aşkı falcı Şengül Boybaş’ın ortaya çıkardığı iddia edilmişti. Şengül Boybaş konuya ilişkin açıklama yaptı.

Şengül Boybaş Kimdir?

Falcı Ebru Gündeş’e Her şeyi Anlatıyor

Geçtiğimiz günlerde Hadise Reza Zarrab olayını falcı Şengül Boybaş’ın ortaya çıkardığı haberi şaşkınlık yaratmıştı. Hürriyet’te yer alan habere göre “Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab’ın davetiyle Miami’ye gidiyor. Ve son gidişinde Zarrab’ın evinde Hadise’yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş’e her şeyi anlatıyor.  Reza Zarrab ile Ebru Gündeş’in birlikte yaşadıkları eve girip çıkan Hadise, çiftin kızı Alara’nın doğum günlerine katılıyordu. Alara, Hadise şarkılarının çalınmasını istiyordu.” iddiaları ortaya atılmıştı.

Söz Konusu Haberlerle Hiç bir İlgisi Bulunmamaktadır

Boybaş’ın avukatı Ebru Gökçe Ertaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Ertaş, “Çeşitli haber sitelerinde, yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında müvekkilim Şengül Boybaş’ın adı derdest bir boşanma davası ile anılmaktadır. Müvekkilimin söz konusu haber içeriği ile hiçbir ilgilisi bulunmamaktadır. Müvekkelim astrolojik danışmanlık hizmeti sunduğu kişilerin özel yaşamına son derece hassas bir şekilde yaklaşmakta ve gizliliğe büyüm önem vermektedir. Müvekkilim ile ilgili bağlamında gerçeği yansıtmayan iddia ve vakaların haber olarak sunulması hukuki değildir. Bu nedenlerle müvekkilimin kişilik haklarını, kariyerini ve toplum nezdindeki konumu hedef alan bu haberler ile ilgili hukuki tedbirlerin alınacağına kamuoyuna saygı ile bildiririz” ifadelerini kullandı.

İyi Giden Bir Kariyerden Birileri Rahatsız

Şarkıcı Ebru Polat ve Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan haberlerle ilgili şu açıklamaları yapmıştı; Ebru Polat; “Kulaktan dolma bir bilgiyle bir kadına yapılan iftiralar, hakaretler… Bizde kadına şiddet asla bitmez arkadaş.” yorumunda bulunarak Hadise’ye destek oldu.

Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan ise yakın arkadaşı hakkında çıkan haberlerle ile ilgili; ‘Sevgili Hadise’ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ demişti.

Hadise Seneler Önce Ebru Gündeş Hakkında Neler Demiş?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler