Ana SayfaÜnlülerEbru Polat 'tan Hadise'ye Destek

İlgili Postlar

Ebru Polat ‘tan Hadise’ye Destek

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş ve Reza Zarrab evliliğinin bitmesinde Hadise’nin rolü olduğu iddia edilmişti. Hadise ise haberleri yalanlamıştı. Ardından yakın dostu Hadise’yi destekleyen bir mesaj yayınlamıştı. Hadise’ye bir destek de Ebru Polat ‘tan geldi. Detaylar haberimizin devamında….

Hadise Kimdir?

Ebru Gündeş kimdir?

Ayrılıktaki Falcı İddiası

Geçtiğimiz gün bir magazin sayfası Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın boşanma haberi ile ilgili şu haberi yayınladı.

“FALCI İDDİASI Ebru Gündeş kendisini başka kadınlarla aldattığını açıkladığı Reza Zarrab’a boşanma davası açtı. Bu isimlerden birinin Hadise olduğu iddia edildi. Hadise haberi yalanladı. Hürriyet’den Orkun Ün şu iddiayı yazdı:Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab’ın davetiyle Miami’ye gidiyor. Ve son gidişinde Zarrab’ın evinde Hadise’yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş’e her şeyi anlatıyor.  Reza Zarrab ile Ebru Gündeş’in birlikte yaşadıkları eve girip çıkan Hadise, çiftin kızı Alara’nın doğum günlerine katılıyordu. Alara, Hadise şarkılarının çalınmasını istiyordu.”

ebru-polat-hadise

Biz de Kadına Şiddet Bitmez

Şarkıcı Ebru Polat ise bu habere “Kulaktan dolma bir bilgiyle bir kadına yapılan iftiralar, hakaretler… Bizde kadına şiddet asla bitmez arkadaş.” yorumunda bulunarak Hadise’ye destek oldu.

İyi Giden Bir Kariyerden Birileri Rahatsız

Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan ise yakın arkadaşı hakkında çıkan haberlerle ile ilgili; ‘Sevgili Hadise’ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ demişti.

Hadise Seneler Önce Ebru Gündeş Hakkında Neler Demiş?

Hadise hakkında çıkan haberlerin ardından;

“Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” cümleleri ile sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Başka Kadınlarla İlişkisi Var

Gündeş dava dilekçesinde Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti ve o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler