Ana SayfaÜnlülerSeda Bakan 'dan Hadise'ye Destek

İlgili Postlar

Seda Bakan ‘dan Hadise’ye Destek

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş ve Reza Zarrab evliliğinin bitmesinde Hadise’nin rolü olduğu iddia edilmişti. Hadise ise haberleri yalanlamıştı. Seda Bakan’dan Hadise’ye destek geldi. Bakan “Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Ebru Gündeş kimdir?

Bu da Kadına Şiddettir

Ebru Gündeş geçtiğimiz günlerde eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açmış boşanma davasında Zarrab’ın hayatında başka kadınlar olduğunu iddia etmişti. Bu haberlerin ardından Hadise’nin Reza Zarrab’la yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise hakkında çıkan haberlerin ardından;

“Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” cümleleri ile sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Boşanma Haberleri Sonrası Ebru Gündeş ‘ten Flaş Hamle

Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım ise sevgilisinin gönderisini tekrar paylaşarak Hadise’ye destek olmuştu. Bir destek de oyuncu Seda Bakan’dan geldi. Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan konu ile ilgili; ‘Sevgili Hadise’ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ dedi.

Evimden ve Hayatımdan Defol

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab arasındaki ikinci tartışma ise geçtiğimiz yıl bir telefon görüşmesi ile yaşandı. Reza Zarrab, Gündeş ve kızı Alara’nın ABD’ye gelmesini istiyordu fakat Gündeş bu isteği pandemi nedeniyle reddetti. Zarrab bunun üzerine Gündeş’e  “Sen beni ilgilendirmiyorsun, seninle işim kalmadı. Çocuğumu buraya getireceksin. Ben zaten seninle boşanacağım, bu iş böyle devam etmez. Evimden de hayatımdan da defol git.” dedi.

Başka Kadınlarla İlişkisi Var

Gündeş dava dilekçesinde Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti ve o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Ebru Gündeş, dava dilekçesinde evlilik birliğinin onarılamaz bir şekilde temelinden sarsıldığına vurgu yaparak boşanmak istediğini ve kızı Alara’nın velayetini de talep etti.

Mahkemeden, Ebru Gündeş Hakkında Karar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler