Ana SayfaÜnlülerBoşanma Haberleri Sonrası Ebru Gündeş 'ten Flaş Hamle

İlgili Postlar

Boşanma Haberleri Sonrası Ebru Gündeş ‘ten Flaş Hamle

Geçtiğimiz gün Ebru Gündeş ‘in Reza Zarrab’a açtığı boşanma davası gündeme bomba gibi düşmüştü. Gündeş hakkında çıkan haberlerin ardından yayın yasağı getirtti. Detaylar haberimizin devamında…

Ebru Gündeş kimdir?

Yayın Yasağı Getirildi

Gündeş boşanma haberlerinin ardından yayın yasağı getirtti. Dava dosyasındaki içeriklerini medya kuruluşları tarafından yayın yasağı getirildiğini Gündeş’in avukatları olan Av. Mehtap Çelikbilek ve Av. Erkan Koşaran tarafından yazılı bir açıklama ile bildirildi.

Çelikbilek ve Koşaran, Ebru Gündeş’in boşanma davasına yayın yasağı geldiğini ifade ederek, “16/04/2021 günlü bir kısım ulusal ve yerel basında müvekkilimiz Ebru Gündeş’in açtığı boşanma davasına ilişkin haberler yer almıştır. Mahkemece alınan karar doğrultusunda yargılama işlemleri gizli olarak yürütülmekte olup gizlilik kararına rağmen hukuka aykırı olarak yapılan haberlerin önüne geçilmesi amacıyla Bodrum Aile Mahkemesi tarafından boşanma davası ile ilgili haberlere yayın yasağı getirilmiştir” açıklamasından bulunuldu.

Ne Olmuştu?

Ebru Gündeş, Reza Zarrab’la 2010 yılında dünya evine girdi. İkilinin 1 yıl sonra kızları Alara dünyaya geldi. Evliliklerden 3 yıl sonra Zarrab, tutuklanmış ve 1 yılın ardından serbest bırakılmıştı. Çiftin evliliklerindeki ilk kırılma anı ise 22 Mart 2016’da tatil için gittikleri Miami’de, Reza Zarrab’ın havalimanında gözaltına alınması oldu. Tutuklanan Zarrab, 1 yıl sonra “itirafçı” oldu ve serbest bırakıldı. Zarrab, eşi ve kızı Türkiye’de olmasına rağmen New York’ta yaşamaya başlamıştı.

Ebru Gündeş Dubai Tatiline Çıktı

Evimden ve Hayatımdan Defol

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab arasındaki ikinci tartışma ise geçtiğimiz yıl bir telefon görüşmesi ile yaşandı. Reza Zarrab, Gündeş ve kızı Alara’nın ABD’ye gelmesini istiyordu fakat Gündeş bu isteği pandemi nedeniyle reddetti. Zarrab bunun üzerine Gündeş’e  “Sen beni ilgilendirmiyorsun, seninle işim kalmadı. Çocuğumu buraya getireceksin. Ben zaten seninle boşanacağım, bu iş böyle devam etmez. Evimden de hayatımdan da defol git.” dedi.

Gündeş bu yaşananların üzerine Kanlıca’daki yalıyı terk ederek 1 ay boyunca kızıyla birlikte İstanbul’da bir otel odasında yaşadı ama sonrasında kızının düzenini bozmamak için tekrar evine döndü.

Başka Kadınlarla İlişkisi Var

Gündeş dava dilekçesinde Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti ve o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Ebru Gündeş, dava dilekçesinde evlilik birliğinin onarılamaz bir şekilde temelinden sarsıldığına vurgu yaparak boşanmak istediğini ve kızı Alara’nın velayetini de talep etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler