Ana SayfaKimdirŞengül Boybaş Kimdir?

İlgili Postlar

Şengül Boybaş Kimdir?

Spiritüel danışman ve yazar Şengül Boybaş kimdir? Şengül Boybaş kaç yaşında? Şengül Boybaş aslen nereli? Şengül Boybaş hangi yıl doğdu? Şengül Boybaş hangi burç? Şengül Boybaş kitapları neler? Şengül Boybaş ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Şengül Boybaş kaç yaşında? Şengül Boybaş aslen nereli? Şengül Boybaş hangi yıl doğdu? Şengül Boybaş hangi burç?

1 Ocak 1980 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Şengül Boybaş oğlak burcudur.

Şengül Boybaş kimdir?

1980 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Şengül Boybaş, Halkla İlişkiler ve İşletme lisans programlarının ardından Livkon International’da Life Coach & NLP sertifika programını tamamladı. Çeşitli sektörlerde çalışmasının ardından, eğlence sektöründe organizasyon işleri yapmaya başladı.

Eğlence sektöründeki başarılı kariyerinin ardından 2000 yılında kendi ofisini açarak gelecek odaklı bireysel danışmanlık ve koçluk hizmetleri sunmaya başladı. O günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen danışanları ile binlerce bireysel okuma gerçekleştirdi. Dünyanın Uyanışı yazarın Göbeklitepe’de yaptığı araştırmalardan sonra hazırladığı ilk kitabıdır. Netflix orijinal yapımı olan Atiye dizisi yazarın Dünya’nın Uyanışı kitabından uyarlanmıştır.

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın önde gelen isimleri ile gerçekleştirdiği, kendi geliştirdiği iletişim ve koçluk tekniklerini kullandığı kişiler için ilişki ve iş hayatlarında başarıyı yakalamalarına yardımcı olmaktadır. Seanslarla danışanlarının kendilerini tanıyıp hayatlarını şekillendiren içsel durumları ve olayları anlamlandırmalarına ve gelecek vizyonlarını netleştirmelerini sağlamaktadır.

Boybaş’ın adı son dönemde Ebru Gündeş ve Reza Zarrab boşanmasında anılmaktadır.

Şengül Boybaş Kitapları

  • Dünyanın Uyanışı
  • Düyanın Uyanışı 2

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler