Ana SayfaKimdirAygün Aydın Kimdir?

İlgili Postlar

Aygün Aydın Kimdir?

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında? Aygün Aydın dizileri neler? Aygün Aydın filmleri neler? Aygün Aydın hangi burç? Aygün Aydın aslen nereli? Aygün Aydın hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aygün Aydın Kaç Yaşında? Aygün Aydın Aslen Nereli? Aygün Aydın Hangi Burç?

Aygün Aydın 1 Ocak 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Aygün Aydın, Oğlak burcudur.

Aygün Aydın Kimdir?

Aygün Aydın eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’nü kazanan Aygün Aydın, okuldan mevzun olduktan sonra reklam filmleriyle ekran karşısına geçmiştir.

2015 yılında; sunuculuğunu Ebru Akel’in yaptığı ve Jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, tasarımcı Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna ve model Chloe Loughnan’ın oturduğu Show TV 2. sezon “Bu Tarz Benim” yarışmasına yarışmacı olarak katıldı. Diğer yarışmacılar; Nil Anka, Buse Akbaşak, Çağla Yıldırım, Duygu Harman, Ecem Akkaya, İdil Naz Kaluç, İrem Özcan (Sonja), Lidya Brylova, Müge Ökmen, Nazlı Tepetaş, Öykü Ekinci, Özde Özkan, Serpil Cansız, Serpil Gök olmuştur.

Oyunculuk ve müzik eğitimi de almış olan Aygün Aydın, 2014 yılında şarkıcı Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynadı.

2021 senesinde gönlünü ünlü iş adamı Hakan Sabancı’ya kaptıran Aygün Aydun 17.04.2021 tarihinde erkek arkadaşının başka kadınlarla olan konuşmalarını sosyal medyadan ifşa ederek gündeme damgasını vurmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler