Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la İlgili Haberleri Görüyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la İlgili Haberleri Görüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 3. yeni bölümüyle 22 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sedat, Cana ile görüşmeye devam eder. Ancak, bu görüşme görüntülenip ifşa olur. Haberi alan Rafet, deliye döner. Feride’nin, Nalan’a olan eziyetleri daha şiddetlenir. Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la ilgili çıkan haberleri görüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan Sedat’la İlgili Haberleri Görüyor!

Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanında; Feride, kızı Seda’nın hayaline tekrar görmeye başlıyor. O gece neler olduğundan emin olamayan Feride, Nalan’ı jinekoloğa götürüyor. Vahit, Sedat’ın Cana ile görüşmesinin ifşa olmasından sonra öfkeden deliye dönüyor. Nalan, gazetelerden Sedat’ın, Cana ile çekilmiş fotoğraflarını görüyor.

İşte Camdaki Kız 3. bölüm 2. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Rafet, Nalan ve ailesini tanışma yemeği için oteline davet eder. Paraya kıyıp onlara, muhteşem bir sofra hazırlatır. Feride, onların ayaklarına gittikleri için kocasının başının etini yer. Bu arada Feride’yi, Sedat’ın eline bile dokunmaması için sıkı sıkı tembihler.

Yemekten sonra aile hemen odalarına çekilir. Feride, Sedat’ın kızını rahatsız etmesinden korkup uyku uyuyamaz. Eşi, ona zorla ilacını verip uyumasını sağlar. Nalan, o gece annesinin istemesi üzerine korseyle uyumak zorunda kalır.

Rafet, Nalan’la konuşmak için onu sahura çağırır. Babasının izniyle sahur yemeğine iner. Korse yüzünden tuvalete gidemeyen Nalan, Rafet beyle konuşurken çok zor anlar yaşar. Otele döndüklerinde annesinin sert bakışlarıyla karşılaşan Nalan, korseyi çıkartıp tuvalete gitmek için annesiyle odaya çıkar.

Nalan ile Sedat’ın nişan yüzükleri takılır. Nişandan sonra Rafet, çocukların baş başa dışarı çıkmalarını ister. Feride, onların dışarı çıkmalarına izin verir. Ancak, telefonu hiç kapatmamasını onları dinleyeceğini söyler. İkilinin yolda Magazinciler peşini bırakmaz. Sedat, Nalan’ı evine götürür.

Nalan, giydiği korsenin sıkılığından nefes bile almakta zorlanır. Hemen tuvalete gidip kusmaya başlar. Orada, kadın eşyaları görür. Annesi telefonda, hemen kızının oradan çıkmasını ister. Nalan, evden dışarı çıkmaya çalışırken Sedat’ın yatak odasına girer. Gördüğü manzara karşısında düşüp bayılır.

 Camdaki Kız 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Cana İle Görüşmesi İfşa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler