Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yi Unutamıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Unutamıyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Masumlar Apartmanı 30. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bayram, otelde kalan Naci’nin klarnetini Safiye’ye teslim eder. Anıl, Han’ın peşine düşer ve Gülben’in karşısına çıkar. Esra, olanları İnci’ye anlatıp birlikte kazan dairesine girerler. Masumlar Apartmanı 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yi unutamıyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yi Unutamıyor!

Masumlar Apartmanı 30. bölüm 2. fragmanında; Safiye, Naci’nin klarnetini eve sokmak istemiyor. Babası ise, ona karşı çıkıyor. Safiye, Naci’yi hatırlayıp hüzünleniyor. Han ise, ablasının gururunun aşkının üzerine geçeceğini düşündüğü için yanılıyor. Kazan dairesindeki tutulan kişi Naci mi?

İşte Masumlar Apartmanı 30. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Ege, evi terk etmek üzere olan Neriman’ı gitmemesi için ikna etmeye çalışırken Safiye gelir. Ortalığı ayağa kaldırıp Ege’yi, Neriman’ı kaçırmakla suçlayıp ona ve ailesine hakaretler yağdırır. Memduh, Ege’den Safiye’nin İnci’ye tokat attığını öğrenir.

Hemen, İnci’yle Ege’yi eve götürmeye çalışır. İnci, dedesiyle gitmek istemez. Han, gelip olayı anlamaya çalışır. Neriman, kendisinin evden kaçtığını Ege’nin kendisine engel olmaya çalıştığını söyler. Safiye ile Han, Neriman’ın kolundaki yarayı görünce sakinleşir.

Safiye, Han’dan hemen Neriman’ı okuldan almasını ister. Neriman, içine kapanır ve Ege’nin telefonlarını açmaz. Ablaları gibi, insanlardan nefret etmeye başlar. Han, Neriman’ı doktora götürür. Kendisi de doktora gitmeye devam eder. Doktor, Han’ın konuşmalarından onda, kişilik bozukluğu olduğunu anlar.

Han, İnci’nin patronunun yanına gidip onu ölümle tehdit eder ve karısını geri işe almasını ister. Esra ile İnci’nin yanına gelen patronu mecbur kalıp onlardan özür dileyip, işlerine geri dönmelerini ister. Ama İnci ile Esra, radyoya geri dönmek istemez.

Esat, ortadan kaybolur. Esra, İnci’ye Esat’a ulaşamadığını söyler. O da, arar ve ulaşamaz. Esra, Esat’ın evine gider. Ama onu orada da bulamaz. Naci’nin de, klarnetini otelde bırakıp ortadan kaybolduğu ortaya çıkar. Han, kazan dairesinde zincirle bağladığı kişiye yemek ve kitap götürür.

Esra, gece kazan dairesinden gelen sesin ne olduğunu anlamak için Bayram’ın kapısını çalar. Onu uyandıramayınca, kazan dairesinde zincir sesleri duyar. Hemen aklına Esat’ın orada kapatılmış olacağı aklına gelir. Kapıyı açmaya çalışırken biri Esra’nın kafasına vurup onu bayıltır.

Masumlar Apartmanı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Kazan Dairesine Girmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler