Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Vartolu'dan Büyük Darbe...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Vartolu’dan Büyük Darbe Yiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç ve Cumali’nin, planıyla amca Cumali, adamlarına para veremeyecek duruma geliyor. Karaca, Amca’nın Celesun’u öldürdüğünü öğrenip karşısına çıkıyor. Amca Cumali, Karaca’yı öldürüyor. Vartolu, Yamaç’ın edindiği silahları alıp satıyor ve adamlarını parayla geri alıyor. Yamaç, Vartolu’dan büyük darbe yiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Vartolu’dan Büyük Darbe Yiyor!

Çukur 4. sezon 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Karaca, Celasun’u öldürenin amca Cumali olduğunu öğreniyor. Evdekiler, Masal’ı görmek için Cumali’nin evine gidiyor. Sultan, Efsun’la ve Cumali’yle barışmak istiyor. Onların eve gelmesiyle Efsun, deliriyor. Sultan’ın karşısına çıkmak istemiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onlar, birbirleriyle orta yol bulup kavga ederken Karaca, amca Cumali’nin karşısına geçip silahını çekiyor. Amca Cumali, Karaca’yı boğarak öldürüyor. Yasmin, olanları görüyor. Amca Cumali, hemen Nedim’i çağırıp Karaca’nın eşyalarını yok edip onun gittiğini düşünmelerini istiyor.

Nedim’le birlikte gidip Karaca’yı gömüyorlar. Akın, Kulkan’ın peşine düşüyor. Eve geldiğinde Yasmin’i kriz geçirirken buluyor. Onun konuşmalarından bir şey anlamıyor. Amca Cumali, Yasmin’in aldığı ilaçları öğrenip daha güçlülerini alıp ona zorla veriyor. Yamaç, evi terk etmek üzere olan Efsun’a, Kulkan’ı bulduğunu söylüyor.

Birlikte Kulkan’ın yerini bulup öldürmek için pusu kuruyorlar. Ancak Kulkan’ı, peçeli biri çıktığı yerden aşağı atıyor. Efsun, yanına düşen Kulkan’ın can çekişmesini izleyip çok mutlu oluyor. Yamaç, Kulkan’ın düştüğü yere çıkıp orada bir bilgisayar bulup onu alıyor.

Yamaç, Cumali amcasının kaybettiği adamları toplamak için silah tedarik ediyor. Bu durumu öğrenen Vartolu, pusu kuruyor ve silahları Aliço’nin evinde olduğunu öğreniyor. Aliço’nun, yanına gidip onun çayına uyku ilacı koyup silahları alıp yerine oyuncak gitar koyuyor. Emmi’nin akıl başına geliyor ve hatırladıklarını yazıyor.

Cumali’nin karşısına geçip, eğer iki gün içinde Çukur’u terk etmezse onu İdris’in neden öldürmek istediğini açıklayacağını söylüyor. Vartolu, silahları satıp iki çanta dolusu parayla amca Cumali’nin karşısına çıkıyor. Ona, çantanın birinin onun zararını karşılayacağını, diğer çantayı ise Çukur’a dağıtacağını söylüyor.

Yamaç’ın yanına geçen adamlara para dolu çantayı gösteren Vartolu, hepsini kendi tarafına çekmeyi başarıyor. Yamaç, bu yenilgiyi kendi öz kardeşinden almanın acısını yaşıyor.

 Çukur 4. Sezon 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Tarafını Seçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler