Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Tarafını Seçiyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Tarafını Seçiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Aliço’nun evinin yerini yakıyor. Vartolu, yanan yerin yerini eski haline getiriyor. Amca, Bilal’in paralarını alacağı yeri öğrenip ona tuzak kuruyor. Ancak, Akın amcasının tuzağını bozuyor. Akın, tarafını seçiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Akın Tarafını Seçiyor!

Çukur 4. sezon 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Aliço ile Emmi’nin kapatıldığı yeri bulup onları yaralı bir şekilde oradan çıkartıyor. Onları alıp Cimali’nin evine bırakıyor. Arabasının üzerine hoperlörleri takıp mahalleyi ayağa kaldırıyor. Aliço’nun evinin yerine gidip, oradaki Amca’nın adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra oraya ateşe veriyor.

ÇUKUR 4. SEZON 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertesi gün Aliço’yu alıp onu evine götüreceğini söylüyor. Oraya vardıklarında restorandı eski halinde görüyorlar. Vartolu, Yamaç’ın karşısına çıkıp oraya eski haline kendisinin getirdiğini söylüyor. Efsun’un yerini öğrenen Amca, ona uyuşturucu verdiriyor. Yamaç, durumu öğrenip Efsun’u eve getiriyor.

Ondan kendisine uyuşturucu verenin elinde siyah bir dövme olduğunu öğrenen Yamaç, Cenk’in peşine düşüyor. Kulkan, Cenk’i evinde saklıyor. Yamaç, Cenk’i Kulkan’ın evinde buluyor. Ama Cenk’i, elinden kaçırıyor. Cenk, Yamaç’tan kaçarken bir arabanın altında kalıyor ve oracıkta ölüyor.

Bilal, adamını Cumali’nin evine gönderip Damla’ya bir not verdiriyor. Damla, Cumali’nin bu işe karışmasını istemediği için o notu Cumali’ye iletmiyor. Yakıp yok ediyor. Amca Cumali, Bilal’in paralarını alacağı yeri öğrenip Vartolu ve adamlarını oraya gönderiyor. Bilal, Yamaç’ı arayıp yerini söyleyip onları beklediğini söylüyor.

Yamaç, Bilal’in yanına gitmek için yola çıkıyor. Bilal, parasını alıp Yamaç’ı arayıp, teşekkür ediyor. Yamaç, ne olduğunu anlayamıyor.Vartolu, işlerini bozan maskeli kişinin Yamaç olduğunu zannediyor. Akın, dedesinin arabasını tamir edip onunla, Amca’nın paraların üzerine çökmesine izin vermiyor.

Amca Cumali, Akın’ı evde karısının yanında zannediyor. Böylelikle, ondan şüphelenmiyor. Cumali, Medet’in yanına gidip terasta mangal yapacaklarını söylüyor. Amca Cumali, onların mangal yaptığını öğreniyor. İçlerinde sadece Yamaç’ın olmadığını öğrenince işlerine tuzak kuranın Yamaç olduğunu zannediyor.

Çukur 4. Sezon 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’tan Amcasına Gövde Gösterisi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler