Ana SayfaDizilerSurvivor'da Voleybol Yarışmasını Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Voleybol Yarışmasını Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da voleybol maçını kim kazandı? İşte 30 Mart Survivor 2021 – Acun Medya voleybol maçını kazanan takım ödüle kavuştu. Survivor’da voleybol yarışmasını hangi takım kazandı? İşte detaylar;

Kazanan Takımı Tutanlarda Ödül Kazandı

Survivor 2021’de iddialı bir voleybol maçı ekrana geldi. Survivor’ın iki başarılı voleybolcusu Evrim Keklik ve Aleyna Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı ve İrem Kanan’a karşılaştı. Survivor 2021 ile Acun Medya arasındaki müthiş mücadelede kazanan takımı tutanlar güzel bir ödül kazandı.

Cemal Can Canseven Survivor All Star’da Olacak Mı?

Yarışmanın Ödülü Neydi?

Survivor 2021 – Acun Medya arasında oynanan voleybol maçında kazanan takıma göre ödül değişiklik gösteriyor. Bu akşam, Survivor 2021 kazanır diyenlere kişi başına 20 bin lira verilecek. Acun Medya kazanır diyenlere ise havuçlu kek verildi. Zorlu ada koşullarında yarışmacılar için bu ödül çok önemliydi.

Survivor’da Voleybol Yarışmasını Hangi Takım Kazandı?

Survivor Türkiye’de iddialı voleybol maçı öncesinde Acun Ilıcalı ödülü açıkladı ve yarışmacılara hangi takımı tuttuklarını açıkladı. Survivor 2021 takımını tutanlar; Çağrı, Batuhan, Sergen, Melis, Aleyna Çalışkan olurken diğer yarışmacılar Acun Medya’yı tutmayı tercih etti.

Taraftarlar, tuttukları takıma kenardan tezahürat yaparak destek oldu. Voleybol maçı baştan sona kıran kırana mücadele içinde geçti. Aleyna ve Evrim, Acun Medya’yı yenerek bir ilke imza atmak istedi. Maçta ikiliden çok güzel kurtarışlar, müthiş sayılar geldi. Fakat bu onların maçı almasına yetmedi. Acun Medya, setleri 15-13, 15-12, 11-15, 15-12 sayıları ile 3-1 kazandı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler