Ana SayfaDizilerMaraşlı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Necati Maraşlı'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Maraşlı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Necati Maraşlı’yı Öldürüyor Mu?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, İlhan’ı Berham’ın elinden kurtarıyor. Emniyet, bu durumun peşini bırakmıyor. Örgütün neden aileyle uğraştığını araştırıyor. Türel ailesi çareyi yurt dışına kaçmakta buluyor. Evde kalan Necati, Marışlı’nın gelmesini bekliyor. Necati, Maraşlı’yı öldürüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Necati Maraşlı’yı Öldürüyor Mu?

Maraşlı dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Berham, İlhan’ı öldürmek üzereyken oraya yetişiyor. Onu tehdit edip İlhan’ı kurtarıyor. Maraşlı, emniyete gidip işlediği suç için ifade veriyor. Mahur’da sorguya alınıyor. Hilal, emniyete gidip Maraşlı’yı tutuklanmaktan kurtarıyor. Aziz, Maraşlı’dan kendilerini korumaya devam etmesini istiyor.

MARAŞLI 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Necati Maraşlı’ya, babasının kendisini ava götürdüğünü ve bir geyiği nasıl avladığını gösterdiğini anlatıyor. Maraşlı, Hilal’le görüşüp, o evdeki tek hainin Necati olduğunu söylüyor. Emniyet, ailenin terör örgütüyle ne işi olduğunu soruşturmaya başlıyor.

Mahur, kendisini bir kez daha kurtaran Maraşlı’ya minnettar oluyor. Ona olan aşkını ilan ediyor. Maraşlı’da, onsuz olamayacağını söylüyor. İkili, kendi gözlerinden birbirleri için hayal kuruyor. Maraşlı, çok profesyonel bir resim eleştirmeni, Mahur ise, Celal’le çatışmalara giden güçlü bir kadın oluyor.

Aziz, her şeyini kaybettiğini öğrendikten sonra ailesini korumaktan ve onları korumaktan başka çaresi kalmıyor. Türel ailesi, çareyi yurt dışına kaçmakta buluyor. Necati, ailesiyle gitmeyi kabul etmiyor. Evde kalıp narkotik polisini arayıp onları ihbar ediyor.

Maraşlı, Berham’ın soruşturmasına girip onu konuşup bağlantıları anlatması için ikna ediyor. Daha sonra hemen Mahur’un gitmesine engel olmak için yola çıkıyor. Aziz ve ailesi, yolda polisler tarafından önleri kesiliyor.

Maraşlı, eve gittiğinde sadece Necati’yle karşılaşıyor. Necati Maraşlı’ya, Aziz’in öz babası olmadığını kendisinin Ömer’in oğlu olduğunu söylüyor. Polisler, Aziz Türel ve tüm ailesini tutuklayıp emniyete götürüyor.

Maraşlı, Necati’ye silahını çekip onun neden ailesine kin güttüğünü öğreniyor. Necati, Ömer’in Aziz’i öldürmeye çalıştığını zannedip kendi öz babasını öldürdüğünü itiraf ediyor. Daha sonra Maraşlı’yı, defalarca bıçaklıyor. Maraşlı, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere düşüyor.

Maraşlı 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur İle Maraşlı Rolleri Değiştirirse!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler