Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın Hamile Olduğu Ortaya...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Hamile Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 93. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fekeli’in acı haberi duyulur. Fikret, Demir’den intikam almak için daha çok sebebi olduğu için durmaz. Züleyha, arabasıyla giderken korkunç bir kaza geçirir. Züleyha’nın, hamile olduğu ortaya çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’nın Hamile Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm 2. fragmanında; Ümit, Züleyha’nın hamile olduğunu öğreniyor. Demir, Züleyha’ya her şeyi anlatıp kurtulmak istiyor. Züleyha ise, artık mutlu olmak istiyor. Geçirdiği kazadan Züleyha, sağ kurtulabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1384896188424523777

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 92. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Fikret’in annesinin kız kardeşine yazdığı mektubu Çukurova sokaklarına astırır. Bunu gören Fikret, Almanya’ya gitmekten vazgeçip Ümit’in evinde kalmaya başlar. Almanya’daki arkadaşının arayıp Fekeli’ye, kendisinin orada olduğunu söyleyen bir telgraf çektirir.

Fikret Ümit’den, Demir’le ikisinin çektiği fotoğrafları Züleyha’ya postalamasını ister. Ama Ümit, postalamez. Sevda, Ümit’in kızı olduğunu öğrendikten sonra kalp krizi geçirir. Hastaneden çıktıktan sonra Ümit’in yanına giden Sevda, kapıdan kovulur. Sevda, onu kendisinden zorla aldıklarını söyler.

Ama Ümit ona inanmıyor. Ümit, Demir’i arayıp onunla buluşur. Fotoğrafları gösterip birinin gizlice kendilerini çektiğini söyler. O fotoğraflardan bir tanesini Müjgan bulup saklar. Züleyha, Adnan’ın doğum günü için büyük bir parti verir. Demir, partide Adnan’a babasının da ismini verdiğini açıklar.

Züleyha, çok mutlu oluyor. Ümit, partiye gelip onları öyle mutlu bir şekilde görünce kötü olur. Fekeli, Almanya’ya gidip Fikret’in oraya gelmediğini onun arkadaşından öğrenir. Hemen Çukurova’ya geri döner. Gaffur, çiftlikten kovulduğu için yevmiye usulu çalışmaya başlar. Yatacak yer bulamayınca gizlice çiftliğe gidip ahırda yatar. Fikret, atları serbest bırakıp ahırı ateşe verir.

Gaffur, alevlerin arasından kurtulup partiye gidip çiftliğin yandığı haberini verir. Bunun üstüne Demir, Fekeli’yi çarşıda görür ve yeğenine sahip olmasını ondan adam olmasını ister. Fekeli Demir’e, önce onun adam olmasını Fikret’in ölmüş annesini afişe edip iffetsizlikle suçladığını söyler.

Demir, Fekeli’den özür dilemesini ister. Fekeli, özür dilemeyeceğini söyleyince Demir, silahını çekip Fekeli’yi üç yerinden vurur.

Bir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Feci Bir Kaza…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler