Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat'ı Vuruyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat’ı Vuruyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, yeni gününde 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Halise’yi elindeki ses kaydıyla tehdit edip Mavi’nin bebeğinin düşmesini sağlamasını istiyor. Halise, son anda bunu yapmaktan vazgeçiyor. Sedat, Kavruk ile Zehra’yı rehin alıp Mavi’yi arayıp, gelmezse onları öldüreceğini söylüyor. Sancar, Sedat’ı vuruyor.

Salı Dizileri 2020

Sancar Sedat’ı Vuruyor!

Sefirin Kızı 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mavi ile Sancar, Melek’e bir kardeşi olacağını açıklıyor. Daha sonra Mavi, Halise’yi arayıp yemeğe davet ediyor. Halise, Güven’le Sedat’ın yanına gidiyor. Onlarla iş birliği yapmak istemediğini söylüyor. Ama Sedat, elindeki ses kaydıyla Halise’yi tehdit ediyor ve Mavi’nin bebeğini düşürmesi için ona ilaç vermesini istiyor.

SEFİRİN KIZI 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halise, ses kaydını Sancar’ın dinlemesinden korkup aktara gidiyor ve Mavi’nin bebeğini düşürmesi için bitkiler alıyor. Gülsiye, o otların ne olduğunu anlayıp Halise’nin Mavi’nin bebeğini düşürmeye çalıştığını anlıyor. Mavi ile Sancar, konağa taşınıyor. Sancar, annesinin bir şeyler karıştırdığından şüphelense de yinede konağa dönüyor.

Halise, çayı hazırlatıp Mavi’ye veriyor. Mavi, tam çayı içeceği sırada Halise, sinek düştüğünü söyleyip çayı içmesine engel oluyor. Sinek düştüğüne inanmayan Mavi, Halise’ye bebeğini düşürmek için çaya ilaç koyduğunu bildiğini ima ediyor. Halise, yaptıklarından pişman olup Mavi’den özür dileyip bir daha yapmayacağına dair söz veriyor.

Daha sonra Zehra’yı da arayıp Kavruk’la konağa dönmelerini istiyor. Elvan, Gediz’i alıyor. Bora, Elvan’ın yanına gidip kendisinin gideceğini onun ve Gediz’in de kendisiyle gelmelerini istediğini söylüyor. Elvan, düşünüp taşınıyor ve Bora’ya onunla gidemeyeceğini söylüyor. Yahya, Elvan’ı hiç yalnız bırakmıyor. Dudu, Güven’in marinasında işe başlıyor.

Sedat, Dudu’yla yakınlık kuruyor. Sancar, bu durumu öğrenip Dudu’yu Sedat konusunda uyarıyor. Sedat, yolda pusu kurup Kavruk ile Zehra’yı rehin alıyor. Mavi’yi arayıp, eğer gelmezse onları öldüreceğini söylüyor.

Sancar, Mavi’nin evden çıktığını duyunca hemen yola çıkıyor. Mavi, Zehra ve Kavruk’un, elleri kolları bağlı bir şekilde gören Sancar, silahını çekip Sedat’ı vuruyor.

Sefirin Kızı 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halise Öz Torununu Mu Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler