Ana SayfaDizilerBaraj 37. Bölüm Fragmanı Yayında! Nehir İle Nazım Demir'in Elinden Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 37. Bölüm Fragmanı Yayında! Nehir İle Nazım Demir’in Elinden Kurtulabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mert’in Demir’i tanımasıyla Nehir, onun peşine düşüyor. Ama Demir, Nehir’i kaçırıyor. Tarık ile Nazım, Nehir’in arabasını buluyor. Nazım’da, Demir’in eline düşüyor. Nehir ile Nazım, kaçarken Demir onları görüyor. Nazım, vuruluyor. Nehir ile Nazım, Demir’in elinden kurtulabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nehir İle Nazım Demir’in Elinden Kurtulabilecek Mi?

Baraj 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazım, Tarık ile Nehir’i öpüşürken görünce dönüp gidiyor. Nehir, Nazım’ın peşinden gidip durumun gördüğü gibi olmadığını söylüyor. Nazım, onu dinlemiyor. Zahra da, sinir krizleri geçiriyor. Tarık, odasında Halit’le karşılaşıyor. Zahra Halit’e, aşık olduğu adamın Tarık olduğunu, onu öldürmesini istediğini söylüyor.

BARAJ 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit’in aklı karışıyor. Zahra’nın hem Tarık’ı çok sevmediğini söyleyip, hemde onu vurmasını istemesine bir anlam veremiyor ve silahını indiriyor. Onun, büyü yüzünden böyle davrandığını düşünüyor. Halit, İbrahim’le birlikte Zahra’ya kurşun döküyor. İbrahim, Halit’in onu ve Tarık’ı öldürmemesi için Zahra’dan numara yapmasını istiyor.

Azra, Demir’in kafasına vurup paraları alıp kaçıyor. Bahar, Nazım’a tüm olanların Azra’nın suçu olduğunu söylüyor. Nazım inanmayınca Azra’yı bulup getiriyor. Demir, kendisine gelip Azra’yı bulmak için Nehir’in evine gidiyor. Mert, Demir’i tanıyor. Onun kendisini tanımasıyla Demir, hemen oradan kaçıyor.

Nehir, arabasıyla Demir’i takip ediyor. Yolda Nazım’ı arayıp durumu anlatıyor. Demir, Nehir’in arabasıyla onu kaçırıyor. Onu bir dağ evine götürüyor. Azra, Nazım’a Demir’in olabileceği tüm yerleri gösteriyor. Tarık, Nehir’in arabasının şirkete kayıtlı olduğunu öğrenip hemen arabanın yerini buluyor.

Orada Nazım ile karşılaşıyor. İkili iki ayrı yöne ayrılıp Nehir’i arıyor. Nazım, Nehir’i buluyor. Ama Demir, Nazım’ı da alı koyuyor. Bahar’ı arayıp iki milyon istiyor. Onların bulunduğu kulübeye benzin döküp kapıyı kilitliyor. Nehir, Nazım’a tüm olanları anlatıyor ve ondan asla vazgeçmediğini söylüyor.

Nazım, eğer oradan kurtulurlarsa onu asla bırakmayacağını söylüyor. İkili, evden çıkmayı başarıyor. O sırada Demir, parayla eve dönüyor. Onları yolda kıskıvrak yakalıyor. Nazım’ı vuruyor. Daha sonra silahını Nehir’e doğrultuyor.

Baraj 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Nazım’ı Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler