Ana SayfaDizilerHekimoğlu 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Emre'yi Neden İşten Kovuyor?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Emre’yi Neden İşten Kovuyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Baş ağrısıyla hastaneye getirilen Naci, ortalığı birbirine katıyor. Karaciğeri iflas etmek üzere olan Naci’nin böbrekleri iflas ediyor. Memoli, iş görüşmesini sabote edenin Ateş olduğundan şüpheleniyor. Ateş, Naci’nin hastalığının nedenini buluyor. Hekimoğlu 47. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Emre’yi neden işten kovuyor?

Salı Dizileri 2020

Ateş Emre’yi Neden İşten Kovuyor?

Hekimoğlu 47. bölüm 1. fragmanında; Ateş, Emre’yi işten kovuyor. Zeynep’le dertleşen Emre, Ateş’in bu kararında haklı olduğunu düşünüyor. Emre’yle vedalaşan Zeynep, onu özleyeceğini söylüyor.

İşte Hekimoğlu 47. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

16 yaşındaki Naci, satranç turnuvasına giriyor. Rakibini yenmesine rağmen, oyundan sonra onun üzerine atlayıp kavga etmeye başlıyor. Korkunç baş ağrılarıyla Naci, hastaneye getiriliyor. Tüm çalışanlar Naci’den illallah getiriyor. İpek, Ateş’in yanına gidip, bir an evvel o çocuğu iyileştirmesini yoksa onu, başka bir hastaneye göndermek zorunda kalacağını söylüyor.

Memoli, iş başvurusu için gittiği hastanede başvurusunun kendisi tarafından iptal edildiğini öğreniyor. Bunu yapanın Ateş olduğunu düşünüp hastanede onu buluyor. Ateş Memoli’ye, onu sabote etmediğini söylüyor. Ama Memoli, ona inanmıyor. Ateş, İpek’in sabote ettiğini düşünüyor. Herkes birbirinden şüphelenmeye başlıyor.

İpek, Memoli’yi yanına çağırıp ona maaşının iki katını vereceğini, Ateş’le paralel çalışacağı bir ekip kurmasını istiyor. Memoli, İpek’in teklifini kabul etmiyor. Naci’nin annesi, oğlunun kişiliğinin hastalığı yüzünden farklı olduğunu düşünmeye başlıyor. Ama, hastalığı ile kişiliğinin bir ilgisi olmadığını öğrenince çok üzülüyor.

Naci’nin karaciğeri iflas etme durumuna geliyor. Daha sonra böbrekleri iflas ediyor ve ömür boyu diyalize bağımlı yaşamak durumunda kalıyor. Ateş, Naci’yle satranç oynuyor. Onun parmaklarını kullanamadığını gören Ateş, hastalığının vücutta demir birikmesinden kaynaklandığını anlıyor.

Annesine oğlunun kurtulacağını, yılda bir kaç kez diyalize gireceğini, ama onun tam bir pislik olduğunu söylüyor. İpek, personeli tantuni yemeğe götürüyor. Ateş, hastanın teşhisini koyduğunu Memoli’ye söylemiyor. Memoli, sabaha kadar test yapmaya devam ediyor. Yinede gönlü razı gelmiyor ve ona Muzo’dan tantuni gönderiyor.

Hekimoğlu 46. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Memoli’ye Yeni İş Bir Teklifi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler