Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Anıl Gülben'e Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Anıl Gülben’e Ne Yapacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esra, kendisine geldikten sonra kendisinin kafasına vuranın Han olduğunu düşünüyor. Ama bunu Anıl’ın yaptığı ortaya çıkıyor. Han, kazan dairesinde Naci’yi tedaviye ikna etmek için tutuyor. Esat, Gülben’le buluşuyor. Gülben, Anıl tarafından kaçırılıyor. Anıl, Gülben’e ne yapacak?

Salı Dizileri 2020

Anıl Gülben’e Ne Yapacak?

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esra, gözlerini açtığında başında Han ile İnci’yi görüyor. Onlara, kafasına birinin vurduğunu söylüyor. Kimse ona inanmıyor. Ama Esra, bunu yapanın Han olduğunu düşünüyor. O gittikten sonra İnci’ye, kazan dairesinde birinin olduğunu onun, Esat olabileceğini söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, İnci ile kazan dairesine iniyor. Ama orada kimseyi bulamıyor. Han, onları oradan çıkarttıktan sonra Naci’yi sakladığı yerden geri çıkarıyor. Onu tedavi olması için Amerika’ya göndermek istiyor. Naci ise, tedavi olmayı kabul etmiyor. Han, İnci ile Esra’yı alıp onları Esat’ın yanına götürüyor.

Esra, Esat’ı sağ salim karşısında görünce yanıldığını anlıyor. Esat, Esra’dan Gülben’in kendisini çok merak ettiğini öğreniyor. Hemen Gülben’in yanına gidip onunla ertesi gün buluşmak için randevulaşıyor. Han, doktorun yanına gidiyor ve orada Anıl’la karşılaşıyor. Esra’nın kafasına vuranın Anıl olduğunu anlıyor.

Evdekilere, dışarı çıkmalarını söylüyor. Neriman’ı, kendisi okula götürüp getiriyor. Ege, Neriman’la konuşup onun kendisine gelmesini sağlıyor. Hikmet bey, eve bir piyano alıyor. Safiye, piyanoyu eve koymak istemiyor. Ortalığı birbirine katınca Han gelip, babasının istediğini yerine getiriyor.

Hikmet bey, piyano çalıyor. Safiye, duygulanıp ağlıyor. Han, onun hala Naci’yi unutamadığını anlayıp üzülüyor. Naci, ellerindeki ipi duvardaki çiviyle kesip iplerden kurtuluyor. Gülben, İnci’den yardım isteyip gizlice Esat’la buluşmak için dışarı çıkıyor.

Bayram, Han’ı arayıp Gülben’in dışarı çıktığını haber veriyor. Esat, Gülben’e karşı duygularını tam açıklamaya başlamışken Han, arıyor. Gülben’den, hemen eve dönmesini istiyor. Gülben, eve dönüyor. Ama apartmanda Anıl’la karşılaşıyor.

Anıl, Gülben’i çatıya çıkarıyor. Ondan saçlarını açmasını istiyor. Ne yapacağını bilemeyen Gülben, o ne derse yapıyor.

Masumlar Apartmanı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Unutamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler