Ana SayfaDizilerAlev Alev 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek'i Evden Kovuyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek’i Evden Kovuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 24. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rüya, Cemre’yle vedalaşır. Cemre, Ömer’le konuşup Rüya’yı seviyorsa onun peşinden gitmesini ister. Ozan, aldığı yüzükle Cemre’nin yanına gider. Çelebi, adamından Ozan’ı öldürmesi için gönderir. Cemre, gördüğü şey karşısında donup kalır. Alev Alev 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tomris, Çiçek’i evden kovuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Tomris Çiçek’i Evden Kovuyor!

Alev Alev 24. bölüm 2. fragmanında; İskender’i kurtarmak için Çiçek, mahkemeye Atlas’ı götürüyor. Ömer Zeyno’ya, onu Rüya gibi sevemeyeceğini söylüyor. Rüya, gitmek üzereyken Ömer, ona gitmemesini istediğini söylüyor. Tomris, Çiçek’in kendisine yalan söylediği için onu affetmiyor ve onu evden kovuyor.

İşte Alev Alev 24. bölüm 2. fragmanı….

ALEV ALEV 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, işlediği bir çok suçtan yargılanmak üzere hapse atılır. Kendisinin hapisten çıkmasının zor olduğunu anlayan Çelebi, tüp suçları İskender’e atmak için avukatıyla planlar yapar. Cemre, Çelebi’den boşanıyor ve mahkeme kararıyla kızının velayetini de alır.

Ozan ile Ömer, Cemre’ye muhteşem bir karşılama hazırlar. Rüya, Cemre’ye sürpriz yapıp yeni bir ev tutar. Depodaki eşyalarına da getirtir. Ömer ile Cemre, evi boyayıp yerleştirmeye başlar. Çelebi, Rüya’yı yanına çağırır. Ona, babasının ölümüne İskender’in neden olduğunu, elinde bunu ispatlayacak görüntüler olduğunu söyler.

Rüya, görüntüleri izleyip İskender’in babasını evden zorla çıkarttığını görüp hemen onun hakkında şikayette bulunur. İskender, göz altına alınır. Çiçek, Rüya’yı kaybetmek uğruna İskender’e babasının yerini kendisinin söylediğini, durumun gördüğü gibi değil onun babasını kurtarmak için evden çıkarttığını söyler.

Rüya, Çiçek’in bu yaptığını kabul etmeyip onu kovar. Daha sonra düşünüp Çelebi’nin yapmak istediği şeyi anlar ve İskender’e olan şikayetini geri çeker. Çelebi, bu sefer avukatına Bülent’in cesedini bulup cinayeti Çiçek ile İskender’in işlediğini ihbar etmesini ister.

Ömer, Cemre’yi yemeğe çıkarır. Ardından onu sahile götürüp, hazır olduğu zaman kendisiyle evlenmek isteyip istemediğini sorar. Rüya, İzmir’deki iş teklifini kabul edip oraya taşınmaya karar verir. Ömer, bu durumu öğrenince çok üzülür. Polisler gelip Tomris’i teşhis için hastaneye götürür. Bulunan cesedin Bülent’e ait olduğu ortaya çıkar.

Çiçek, kara kara düşünmeye başlar. Polisler yine eve gelip, Çiçek’i Bülent’i öldürmek suçundan göz altına alır. Atlas, Çiçek’in arkasından ‘Anne’ diye bağırıp ağlar. Rüya, Çiçek’in götürülmesini öylece izler. Ardından İskender’de, cinayet suçlamasıyla göz altına alınır.

Alev Alev 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Ozan’ı Öldürtüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler