Ana SayfaDizilerKağıt Ev 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Azra'nın Programına Çıkmak İstiyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Azra’nın Programına Çıkmak İstiyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cihan, kabuslarında Cemre’nin tutuklandığını görüyor. Aylin, Cemre’nin söylediklerine inanıp Cihan’ın kendisini İnci’yle aldattığını düşünüyor. Bülent, İnci’yi bulmak için ekibi seferber ediyor. Azra, Cihan’ın peşini bırakmıyor. Aylin, İnci’yle Mert’in sevgili olduğunu öğreniyor. Kağıt Ev 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, Azra’nın programına çıkmak istiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre Azra’nın Programına Çıkmak İstiyor!

Kağıt Ev 3. bölüm 1. fragmanında; Herkes, İnci’nin bulunması için okuldaki arkadaşları seferber oluyor. Azra, söz verdiği gibi Cemre’yi stüdyoya davet ediyor. Cemre, ondan yayına katılmak istediğini, İnci hakkında konuşacakları olduğunu söylüyor. Azra, Cemre’yi canlı yayına alacak mı?

Kağıt Ev 3. bölüm 1. fragmanı…

KAĞIT EV 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cihan, İnci’nin cesedini koydukları depoyu temizliyor. Sabah, Gülsüm geliyor ve Cihan’la birlikte emniyete gidiyorlar. Cihan, İnci’nin bulunması için Bülent’den yardım istiyor. Bülent, Cihan’ın İnci’yi yolda bıraktığını söylediği park ve civarındaki tüm kameralara baktırıyor. Ama, İnci’nin hiç bir görüntüsünü bulamıyor.

Cihan, bunca şeyle uğraşırken Azra, sürekli ona mesajlar gönderip tekrar görüşmek istediğini yazıyor. Aylin, İnci’nin söylediklerine inanıp Cihan’la birbirlerine giriyor. Cihan’ın, İnci’yle bir ilişkisinin olabileceğini, kızının onun yüzünden cinayet işlediğini düşünüyor. Cemre, hayatına normal bir şekilde devam ediyor.

Onun rahatlığı Cihan ile Aylin’i korkutuyor. Siteye bir havuz yapılmak isteniyor. Cihan, İnci’nin gömüldüğü yere havuz yapılacağını ve onu oradan almak için sabaha kadar süreleri olduğunu öğrenince ne yapacağını bilemiyor. Mert, üzüntüden odasına kapanıyor. Aylin, onunla konuşunca İnci’nin Mert’in sevgilisi olduğunu öğreniyor.

Gülsüm, eşiyle tartışıyor ve evi terk edip Cihan’lara geliyor. Aylin’de, evinden ayrılan boşanmak üzere olan arkadaşını eve getiriyor. Durum böyle olunca Cihan, İnci’nin cesedini oradan nasıl çıkaracağını kara kara düşünmeye başlıyor. Aylin, İnci’nin Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenince Cihan’ın yanına gidip ona tokat atıyor.

Kocasını oğlunun sevgilisiyle birlikte olmakla suçluyor. Cihan, neye uğradığını anlayamadan sabaha kadar süreleri olduğunu sabah, İnci’yi gömdükleri yeri kazıp oraya havuz yapacaklarını söylüyor.

Kağıt Ev 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Göz Altına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler