Ana SayfaDizilerMaraşlı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur İle Maraşlı Yanan Evden Kurtulabilecek...

İlgili Postlar

Maraşlı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur İle Maraşlı Yanan Evden Kurtulabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Necati, Maraşlı’yı ağır yaralıyor. Polislerin gelmesiyle kendisini yaralayıp saldırı olduğunu söylüyor. Savaş ile Necati, Maraşlı’yı konuşmadan öldürmek için bir plan yapıyor. Nevzat ile Mahur, Maraşlı’yı hastaneden kaçırıyor. Necati, Mahur’dan saklandıkları yeri öğrenip Savaş’la, oraya saldırı düzenliyor. Mahur ile Maraşlı, yanan evden kurtulabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur İle Maraşlı Yanan Evden Kurtulabilecek Mi?

Maraşlı 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz ve ailesi, yurt dışına kaçmak üzereyken polis tarafından yakalanıyor. Uçaklarında kilolarca uyuşturucu bulunan aile, sorguya alınıyor. Kadınlar serbest bırakılıyor. Aziz ile İlhan, mahkemeye çıkarılıyor ve uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılıyor.

MARAŞLI 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, Necati’nin hain olduğunu anlayıp karşısına çıkıyor. Necati ona, Ömer’in oğlu olduğunu ve öz babasını kendi elleriyle öldürdüğünü itiraf ediyor. Daha sonra Maraşlı’yı iki yerinden bıçaklıyor. O sırada polisler eve geliyor. Onlardan kurtulmak için hemen elindeki bıçakla kendisini yaralıyor.

Maraşlı, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Mahur, sorgu bittikten sonra Maraşlı’nın ağır yaralı ve komada olduğunu öğreniyor. Hemen, hastaneye koşuyor. Necati, Mahur’a Maraşlı’nın kendisini saldırganlardan kurtardığı yalanını uyduruyor. Daha sonra Savaş’la buluşuyor ve Maraşlı’nın konuşmadan ölmesi için hastaneye birini gönderiyorlar.

Hemşire kılığındaki kadın tam Maraşlı’ya zehirli enjektörü saplayacakken Maraşlı ona engel oluyor. Mahur ile Nevzat, Maraşlı’yı kadının elinden kurtarıyor. Mahur ile Nevzat, Maraşlı’yı hastaneden kaçırıp bir dağ evine gidiyorlar. Yolda, Necati Mahur’dan gittikleri yerin konumunu istiyor. Mahur, abisine konumu vermekten bir sakınca görmüyor.

Savaş ile Necati, hazırlık yapıp Maraşlı’nın bulunduğu eve baskın düzenliyor. Necati, Maraşlı’dan kurtulmak için Mahur’dan vazgeçiyor. Evde kimsenin sağ kalmamasını istiyor. Aziz ile İlhan, hapishanede bir takım adamlar tarafından rahatsız ediliyor. Adamlar ellerindeki bıçakla İlhan’a saldırıyor.

Aziz, araya girse de oğlunu kurtaramıyor. Savaş ile Necati, Maraşlı’nın bulunduğu evi kurşun yağmuruna tutuyor. Daha sonra ise ateşe veriyor. Yanan evde Mahur, Maraşlı ve Necati kalıyorlar.

Maraşlı 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş Mahur İle Maraşlı’ya Ölüm Tuzağı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler