Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ayliz Hamile Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ayliz Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 13. final bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Erol, Cemal’in hırsı yüzünden düşüp ölür. Onun ölmesiyle Cemal, perişan olur. Mihre, Erol’un öz oğlu olmadığını öğrenir. Ayliz, Cemal’in öz babası olduğunu, Selo ise, Kadir’in abisi olduğunu öğrenir. Seni Çok Bekledim 13. bölüm final fragmanı yayınlandı. Ayliz, hamile olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ayliz Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Seni Çok Bekledim 13. bölüm final fragmanında; Mihre, Selo’nun öz oğlu olduğunu öğreniyor. Selo, olanlara inanamıyor. Kadir de, Selo’nun kardeşi olduğunu öğreniyor. Cemal, tutuklanıyor. Ayliz, hamile olduğunu öğreniyor.

İşte Seni Çok Bekledim 13. bölüm final fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Erol’un bir an evvel iyileşip şirket hisselerini Kadir’e devir etmemesi için ona vitaminler verir. Sibel, gerçekleri anlatmak için Mihre’nin karşısına çıkar. Cemal, köşeye sıkışıp ne yapacağını bilemez.

Erol, Cemal’in verdiği vitaminlerle kötü olur ve tam Sibel, her şeyi anlatacağı sırada onların önüne düşüp ölür. Erol ölümü tüm aileyi yasa boğar. Cemal, perişan olur. Selo ile Meryem, Sibel’i Erol’un mezarının başında ağlarken görür ve onun oğlu olduğunu anlar.

Sibel, bayılınca Selo ile Meryem onu hastaneye götürmek ister. O ise, onlara Cemal’in yıllar önce oğlunu kendisinden koparıp götürdüğünü, Mihre’nin depremde kaybettiği oğlunun yerine koyduğunu anlatır. Ayliz, Kadir ile Cemal’in tartışmalarını duyup aslında Erol’un kendisinin öz kardeşi olduğunu duyar.

Kadir’in, bunu bilip kendisinden sakladığı için hemen evi terk eder. Kardeşine kavuşamadan onun ölümünü izlediği için büyük bir çöküntüye uğrar. Ayliz’i bulan Kadir, ona tüm olanları tek tek anlatır. İsmet, Selo’nun kaybolan babasıyla kardeşinin fotoğrafını, Kadir’in odasından alıp kopyasını yaptırır. Fotoğrafı Selo’ya verir.

Selo’ya gelen fotoğraf asıl fotoğraf çıkar. Fotoğraf düşüp kırılınca Selo. fotoğrafın arkasındaki yazıyı okur ve Kadir’in abisi olduğunu öğrenir. Mihre de, yaşayan bir oğlu olduğunu onunda Selo, olduğunu öğrenir. Selo, İsmet’e inanmaz.

İsmet, kendisinin de inanmayıp DNA testi yaptırdığını, bunu Cemal’in öğrenip kendilerini tehdit edip fotoğrafı aldığını itiraf eder. Kadir, Ayliz’i arkadaşında bulup ona gerçekleri anlatır. Midesi bulanan Ayliz, hamile olup olmadığından emin olamaz. Selo, Kadir’in karşısına gidip onun abisi olduğunu söyler. Oda bildiğini söyler.

Seni Çok Bekledim 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selo Kadir’in Abisi Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler