Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Nalan'ın Ailesiyle Tanışıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Nalan’ın Ailesiyle Tanışıyor!

Kanal D’nin gözde dizisi Camdaki Kız, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gazetede Sedat ile Cana’nın el ele fotoğrafları yayınlanır. Sedat’ın ailesi tutuşmaya başlar. Tek ümitleri Muzo’nun çözüm önerisine kalır. Feride’ye ise gün doğar. Nalan, babasına sözlendiği için Sedat’la evlenmek zorunda olup olmadığını sorar. Camdaki Kız 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cana, Nalan’ın ailesiyle tanışıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cana Nalan’ın Ailesiyle Tanışıyor!

Camdaki Kız dizisinin 4. bölüm 2. fragmanında; Sedat, haberlerden sonra tutuşuyor. Ancak Cana, gayet rahat ona inkar etmesini istiyor. Feride, haberi oyunca şüphelerinde haklı çıkıyor. Rafet, Cana’yı dünürleriyle tanıştırmaktan başka çaresi kalmıyor. Onların karşısına çıkan Cana, aile dostuymuş gibi davranıyor. Feride, Cana’nın anlattıklarına inanacak mı?

İşte Camdaki Kız 4. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM ÖZETİ! 

Nalan, eve geldikten sonra Adil, Feride’nin yapacaklarından korkup eve Binnur’u çağırır. Feride, sabaha kadar gözünü kırpmadan Sedat’ın Nalan’a bir şey yapıp yapmadığını düşünür. Gece yarısı Nalan’ın yanına gidip onun rüyasında Sedat’ı gördüğünü anlayıp hemen onu soğuk suyun altına sokar.

Ertesi gün Feride, Nalan’ı jinekoloğa götürüp Sedat’la aralarında bir şey geçip geçmediğini öğrenmek ister. Daha sonra Nalan’a kurşun döktürür. Birde muska yazıp çamaşırına koyar. Sedat, Cana ile buluşur. Cana, Nalan’ı evine götürdüğü için Sedat’a çok kızar. Ona akıl verip Nalan’a kolye almasını ve buluşmasını ister.

Sedat, Cana’nın dediği gibi Nalan’a kolye alıp hediye eder. Evde gördüklerini de kiracıdan kalma orayı kullanmadığını söyleyip geçiştirir. Sedat ile Cana’nın görüntüleri çekilir. Fotoğrafları gören Rafet, Sedat’ı odasına kapatır. Hemen eşinden, düğün hazırlıklarını hızlandırmasını ister.

Gülcihan, Feride’yi sabahtan arayıp gelinlik bakmak istediklerini söyler. Feride, düğünü aceleye getirmelerinin altında bir şeyler olduğundan şüphelenir. Ama yinede gelinlik bakmaya gider. Nalan, annesinin isteğiyle en sade ve en kapalı gelinliği beğenir. Cana, bu fotoğraf işinin Rafet’in tehdidi zanneder.

Ama haber gazetelerde yayınlanır. Nalan, gazetede Sedat’la Cana’nın el ele fotoğraflarını görür. Bu haberden sonra Nalan, Sedat’dan ayrılacak mı?

Camdaki Kız 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler