Ana SayfaDizilerKağıt Ev 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Göz Altına Alınıyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Göz Altına Alınıyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Kağıt Ev, 2. yeni bölümüyle 26 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, İnci’yi öldürdüğünden hiç pişman olmaz. Annesi ile babası, onun için endişelenir. Cemre, komiser Bülent’e İnci’yi öldürdüğünü ve annesi ile babasının onu bahçeye gömdüğünü anlattığını söyler. Cihan, Bülent’in yanına gelince her şeyin bittiğini düşünür. Kağıt Ev 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceren, göz altına alınıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ceren Göz Altına Alınıyor!

Kağıt Ev 2. bölüm 2. fragmanında; Aylin, Ceren’in cinayet işlemesinin Cihan’ın yüzünden olduğunu düşünüyor. Cihan ise, Aylin’e kızlarının kendisi yüzünden değil hasta olduğu için İnci’yi öldürdüğünü söylüyor. Ceren ile Cihan, cinayet şüphelisi durumuna düşüyor. Polisler gelip Ceren’i alıp götürüyor. Cihan, çaresiz kızının arkasından baka kalıyor.

İşte Kağıt Ev 2. bölüm 2. fragmanı….

KAĞIT EV DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Cihan, hukuk profesörü olur. Ünlü psikolog Azra İnce, Cihan’ı programına konuk eder. Programdan sonra Cihan onu, evine bırakır. Azra, numaradan ayağını burkup Cihan’ı evine alıp onunla birlikte olur. O günden sonra sürekle, Cihan’ı arayıp zor durumda bırakır.

Babasının kimseyle paylaşamayan Cemre, onu gizlice telefonla konuşurken bir kaç kez yakalar. Cihan, bir öğrencim deyip geçiştirir. İnci, evin hizmetçisinin kızıdır ve hukuk fakültesi öğrencisidir. Cihan’da onun derslerine girer. Cemre, hemen babasının konuştuğu kişinin İnci olabileceğini düşünmeye başlar.

Aylin, Cihan’ın doğum günü için bir parti düzenler. Cihan’ın oğlu Mert’le İnci, sevgilidirler ve bu durumu henüz kimseyle paylaşamazlar. İnci, Cihan beyin doğum günü için bir kalem alıp ona hediye ediyor ve kendisinin okumasına yardım ettikleri için minnettarlığını dile getirir.

Cihan, İnci’ye sarılıp teşekkür eder. Onları gören Cemre, babasının hayatında olan kadının İnci olduğunu düşünüp onu bahçeye çağırıp üzerine yürür. İnci, Cemre’nin Mert’le olan arkadaşlığını öğrendiğini düşünüp susmasını ve kimseye söylememesini söyler. Cemre, İnci’nin kafasını duvara ve yerlere vura vura öldürür.

Cihan, durumu görüp İnci’yi kurtarmaya çalışır. Aylin, geliyor ve kızının İnci’yi öldürdüğünü itiraf etmesiyle cesedi yok etmeleri gerektiğini düşünür. Karı koca, İnci’nin cesedini bahçeye gömmeye karar verir. Cemre, anne ve babasının yanına gelip onun bunu hak ettiğini, yapmazsa babasını elinden alacağını söyler.

 Kağıt Ev 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İnci’yi Öldürdüğünü İtiraf Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler