Ana SayfaDizilerMaraşlı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı'nın Komada Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’nın Komada Olduğunu Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 15. yeni bölümüyle 26 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Maraşlı, İlhan’ı Berham’ın elinden kurtarır. Emniyet, bu durumun peşini bırakmaz. Örgütün neden aileyle uğraştığını araştırır. Türel ailesi çareyi yurt dışına kaçmakta bulur. Evde kalan Necati, Marışlı’nın gelmesini bekler. Maraşlı 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahur, Maraşlı’nın komada olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’nın Komada Olduğunu Öğreniyor!

Maraşlı 15. bölüm 1. fragmanında; Savaş, Maraşlı’nın o kadar kişiyi rehin alıp, daha sonra kaçtığını ve emniyetten elini kolunu sallayarak çıkmasının altında ne olduğunu araştırmaya başlıyor. Mahur, Maraşlı’nın abisini kurtarmaya çalışırken ağır yaralandığını ve komada olduğunu öğreniyor. Aziz ile İlhan, Behram’ın eline düşüyor. İlhan, bıçaklanıyor.

İşte Maraşlı 15. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1385307453466849282

MARAŞLI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Berham, İlhan’ı öldürmek üzereyken oraya yetişir. Onu tehdit edip İlhan’ı kurtarır. Maraşlı, emniyete gidip işlediği suç için ifade verir. Mahur’da sorguya alınır. Hilal, emniyete gidip Maraşlı’yı tutuklanmaktan kurtarır. Aziz, Maraşlı’dan kendilerini korumaya devam etmesini ister.

Necati Maraşlı’ya, babasının kendisini ava götürdüğünü ve bir geyiği nasıl avladığını gösterdiğini anlatır. Maraşlı, Hilal’le görüşüp, o evdeki tek hainin Necati olduğunu söyler. Emniyet, ailenin terör örgütüyle ne işi olduğunu soruşturmaya başlar.

Mahur, kendisini bir kez daha kurtaran Maraşlı’ya minnettar olur. Ona olan aşkını ilan eder. Maraşlı’da, onsuz olamayacağını söyler. İkili, kendi gözlerinden birbirleri için hayal kurar. Maraşlı, çok profesyonel bir resim eleştirmeni, Mahur ise, Celal’le çatışmalara giden güçlü bir kadın olur.

Aziz, her şeyini kaybettiğini öğrendikten sonra ailesini korumaktan ve onları korumaktan başka çaresi kalmaz. Türel ailesi, çareyi yurt dışına kaçmakta bulur. Necati, ailesiyle gitmeyi kabul etmez. Evde kalıp narkotik polisini arayıp onları ihbar eder.

Maraşlı, Berham’ın soruşturmasına girip onu konuşup bağlantıları anlatması için ikna eder. Daha sonra hemen Mahur’un gitmesine engel olmak için yola çıkar. Aziz ve ailesi, yolda polisler tarafından önleri kesilir.

Maraşlı, eve gittiğinde sadece Necati’yle karşılaşır. Necati Maraşlı’ya, Aziz’in öz babası olmadığını kendisinin Ömer’in oğlu olduğunu söyler. Polisler, Aziz Türel ve tüm ailesini tutuklayıp emniyete götürür.

Maraşlı, Necati’ye silahını çekip onun neden ailesine kin güttüğünü öğrenir. Necati, Ömer’in Aziz’i öldürmeye çalıştığını zannedip kendi öz babasını öldürdüğünü itiraf eder. Daha sonra Maraşlı’yı, defalarca bıçaklar. Maraşlı, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere düşer.

Maraşlı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Necati Maraşlı’yı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler