Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Züleyha'yı Ölüme Mi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Züleyha’yı Ölüme Mi Terk Ediyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 93. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir’in Fekeli’yi vurduğu haberi Züleyha’nın kulağına geliyor. Fekeli ile Demir’in, Fikret’in ortaya çıkması için oyun oynadıkları ortaya çıkıyor. Fikret, ortaya çıkıyor. Züleyha, hamile olduğunu öğrenip doktora gitmek için yola çıkıyor. Ancak yolda kaza yapıyor. Kazayı gören Ümit, Züleyha’yı ölüme mi terk ediyor?

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Züleyha’yı Ölüme Mi Terk Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm Çukurova, Demir’in Fekeli’yi vurup kaçtığını konuşuyor. Bunu duyan Züleyha, hastaneye koşuyor. Ümit de, duydukları karşısında şok oluyor. Züleyha, eve gidip ondan haber bekliyor. Demir, Züleyha’yı arayıp kendisinin de Fekeli’nin de iyi olduğunu söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 93. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fekeli ile Demir, Fikret’in ortaya çıkması için aralarında anlaşıp numaradan böyle bir oyun oynuyorlar. Durumu öğrenen Züleyha, rahat bir nefes alıyor. Fikret, Ümit’den amcasının vurulduğunu öğrenip eve koşuyor. Onu, canlı kanlı karşısında görünce çok şaşırıyor. Fekeli, Fikret’e artık kendisine gelip bu davayı bırakmasını istiyor.

Fikret, düşünmek için gidiyor. Fadik ile Raşit, gidip gizlice nikah kıyıyor. Çiftliğe gelip Züleyha’ya durumu açıklıyorlar. Züleyha, onların düğünsüz evlenmelerine gönlü razı gelmiyor ve onları bir düğün organize ediyor. Düğün sırasında bir kadın kucağında çocukla gelip Raşıt’in kocası olduğunu söylüyor.

Raşit, itiraz edemiyor. Demir, Raşit’i tekme tokat çiftlikten kovuyor. Fadik, ikinci kez gelinlikle kala kalıyor. Züleyha, hamile olduğunu anlıyor ve durumu Şermin’le paylaşıyor. Şermin gidip Demir’e, üçüncü kez baba olacağının müjdesini veriyor. Demir, sevincinden havalara uçuyor.

Ümit, Demir’i aramaya devam ediyor. Demir, ondan kendisini bir daha rahatsız etmemesini istiyor. Sevda, Ümit’e onu kendisinden zorla kopardıklarını halasını arayıp ona ispatlıyor. Ümit, annesine sarılıp ağlıyor. Sevda, bu durumu Demir’e anlatamıyor. İçine kapanıp ne yapacağını düşünüyor.

Züleyha, doktora gitmek için yola çıkıyor. Ümit, Müjgan’dan Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenip her şeyi ona itiraf etmek için yola çıkıyor. Züleyha, yolda kaza yapıyor. Ümit onu, yaralı bir şekilde görüyor. Ama, dönüp giriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 93. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Hamile Olduğu Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler