Ana SayfaDizilerAlev Alev 25. Bölüm Ön İzleme Yayında! İskender Çiçek'i Yalnız Bırakmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 25. Bölüm Ön İzleme Yayında! İskender Çiçek’i Yalnız Bırakmak İstemiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İskender, Atlas’ın ifadesi sayesinde serbest kalıyor. Tomris, durumu öğrenince Çiçek’i evden kovuyor. Gidecek yeri olmayan Çiçek, Rüya’nın evinden de kovulunca İskender, gelip onu evine götürüyor. Ömer, son anda Rüya’yı geri döndürüyor. Köşeye sıkışan Çelebi, intihar ediyor. Alev Alev 25. bölüm ön izleme yayınlandı. İskender, Çiçek’i yalnız bırakmak istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

İskender Çiçek’i Yalnız Bırakmak İstemiyor!

Alev Alev 25. bölüm ön izlemesinde; Çiçek, İskender’in annesi tarafından da kovulunca, ne yapacağını bilemiyor. Ne işi, ne parası ne de gidecek yeri olmayan Çiçek’e, İskender kendisinin olduğunu söylüyor. Ona tam aşık olduğunu söyleyecekken Çiçek, İskender’e engel oluyor.

İşte Alev Alev 25. bölüm ön izlemesi….

ALEV ALEV 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya, Çiçek’in avukatlığını üstleniyor ve ona, kendisinin istediği gibi ifade vermesini istiyor. İskender’e de aynı şekilde. Çiçek, serbest kalıyor. İskender, tam aklanmadığı için bir mahkemeye daha çıkıyor. Çiçek, Atlas’ı mahkemeye götürüyor ve onun ifadesi sayesinde İskender serbest kalıyor.

Tomris, Atlas’dan durumu öğrenince çok sinirleniyor ve Çiçek’i evden kovuyor. Annesi Çelebi’nin yanına gidip ona, İskender’le uğraşmayı bırakmasını istiyor. Çelebi, çıktığı mahkemede tüm suçları üstleniyor. Adamından son kez bir şey istediğini söylüyor. Oda, Ozan’ı öldürmesi oluyor.

Rüya, İzmir’e gitmeye karar veriyor. Son ana kadar gözleri Ömer’i arıyor. Çiçek, gidecek yeri olmadığı için Rüya’nın evine gidiyor. Rüya, onu ikinci kez evden kovuyor. Atlas, İskender’i arayıp anneannesinin Çiçek’i kovduğunu söylüyor. İskender, yolda kapkaça uğramış Çiçek’i alıp eve götürüyor.

Çelebi’nin adamı, Ozan’ı köşeye sıkıştırıyor. Son anda Ömer, yetişiyor. Ama ikili yere yığılıyor. Çelebi, Ozan’ın öldürüldüğü haberini alıyor. Artık hapisten çıkma ümidi olmadığı için kemerle kendisini asıyor. Gardiyan, yemek vermek için içeri girdiğinde Çelebi’yi, asılı bir vaziyette buluyor.

Ömer, Rüya’yı yolda yakalayıp ondan gitmemesini ve onu çok sevdiğini söylüyor. Rüya, gitmekten vazgeçip Ömer’e sarılıyor. İskender, Çiçek’le kahvaltı yaparken annesi geliyor. Çiçek’i evden kovuyor.

Alev Alev 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tomris Çiçek’i Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler