Ana SayfaDizilerKefaret 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu'nun Kaçması Zeynep'i Korkutuyor!

İlgili Postlar

Kefaret 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu’nun Kaçması Zeynep’i Korkutuyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 23. yeni bölümüyle 25 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Münevver ile Kadir, Fulya ile Emre’nin düğünleri yapılır. Sinan, Zeynep’i dansa kaldırır. İkili ilk kez dans eder. Sinan, Zeynep’e çocuk isteyip istemediğini sorar. Zeynep Ahmet’e, Arzu aşkından vazgeçemediği sürece Elif’in hayatının tehlikede olduğunu söyler. Kefaret 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arzu’nun kaçması Zeynep’i korkutuyor.

Pazar Dizileri 2020

Arzu’nun Kaçması Zeynep’i Korkutuyor!

Kefaret 23. bölüm 2. fragmanında; Arzu, kapatıldığı hastaneden kaçmayı başarıyor. Emre, Arzu’nun sevkıyatına baskın yapıyor. Zepnep, Sude’nin bir akrabası olduğunu öğreniyor. Bunun doğru olup olmadığını Alp araştırmaya başlıyor. Arzu, ahmet’in evine gidiyor. Ahmet, Arzu’yu saklayacak mı?

İşte Kefaret 23. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Münevver ile Zeynep, bir arabaya bindirilip götürülür. Zeynep, yolda giderken eşyalarını atıp Sinan’ın kendisini bulması için ip ucu bırakır. Kemal’in kumar borcu karşılığında rehin alınan Münevver ile Zeynep, bir butik otele götürülür. Orada Sinan’a bir sesli mesaj göndermesi istenir.

Zeynep, mesajda Can’ın tarihi çeşmelerle ilgili ödevinin olduğundan bahseder. Sinan, Zeynep’in yola bıraktığı eşyaları tek tek bulur. Can’ı arayıp tarihi çeşmelerle ilgili bir ödevinin olup olmadığını sorar. Olmadığını öğrenince, o güzergahta Sinan ve Emre, tarihi çeşme arar.

Çeşmeyi ve çeşmenin yakınlarındaki butik oteli bulur. Bu arada Sinan, fidyeyi bulmak için evini satar. Kadir’de, Sinan’dan habersiz bir çanta dolusu parayı götürüp fidyeciye verir. Bir motosikletli o paraları alıp fidyecileri etkisiz hale getirir. Aynı motosikletli o parayı götürüp Kadir’in evinin önüne bırakır.

Münevver ile Zeynep, kurtuluyor. Ama Münevver, evinin satıldığını öğrenince donup kalır. Kadir ona, yeni bir ev alacağını söylese de o eski evini ister. Ahmet, Arzu’yu takip edip onun numara yaptığını ve mahkemeyi kandırdığını öğrenir. Arzu, güvenlik müdürünü kafaya alıp kaçma planları yapar.

Meltem, Ahmet’in lüks bir evde yaşadığını öğrenip kandırıldığını anlar. Zeynep, Sinan’ı evine götürmek ister. Oda, kendisini istemediğini söyleyince, evine değil kalbine gelmesini istediğini söyler.

 Kefaret 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan İlk Danslarını Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler