Ana SayfaDizilerKefaret 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan İlk Danslarını Yapıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan İlk Danslarını Yapıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep ile Münevver, kaçırılıyor. Karşılığında Kemal’in kumar borcu isteniyor. Sinan, o parayı bulmak için evini satıyor. Kadir, Sinan’dan habersiz bir çanta dolusu parayı fidyecilere veriyor. Ama biri o paraları alıp ona geri getiriyor. Sinan, Zeynep’le ablasının yerini bulup onları kurtarıyor. Kefaret 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Sinan, ilk danslarını yapıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep İle Sinan İlk Danslarını Yapıyor!

Kefaret 23. bölüm 1. fragmanında; Münevver ile Kadir, Fulya ile Emre’nin düğünleri yapılıyor. Sinan, Zeynep’i dansa kaldırıyor. İkili ilk kez dans ediyor. Sinan, Zeynep’e çocuk isteyip istemediğini soruyor. Zeynep Ahmet’e, Arzu aşkından vazgeçemediği sürece Elif’in hayatının tehlikede olduğunu söylüyor.

İşte Kefaret 23. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Münevver ile Zeynep, bir arabaya bindirilip götürülüyor. Zeynep, yolda giderken eşyalarını atıp Sinan’ın kendisini bulması için ip ucu bırakıyor. Kemal’in kumar borcu karşılığında rehin alınan Münevver ile Zeynep, bir butik otele götürülüyor. Orada Sinan’a bir sesli mesaj göndermesi isteniyor.

Zeynep, mesajda Can’ın tarihi çeşmelerle ilgili ödevinin olduğundan bahsediyor. Sinan, Zeynep’in yola bıraktığı eşyaları tek tek buluyor. Can’ı arayıp tarihi çeşmelerle ilgili bir ödevinin olup olmadığını soruyor. Olmadığını öğrenince, o güzergahta Sinan ve Emre, tarihi çeşme arıyor.

Çeşmeyi ve çeşmenin yakınlarındaki butik oteli buluyor. Bu arada Sinan, fidyeyi bulmak için evini satıyor. Kadir’de, Sinan’dan habersiz bir çanta dolusu parayı götürüp fidyeciye veriyor. Bir motosikletli o paraları alıp fidyecileri etkisiz hale getiriyor. Aynı motosikletli o parayı götürüp Kadir’in evinin önüne bırakıyor.

Münevver ile Zeynep, kurtuluyor. Ama Münevver, evinin satıldığını öğrenince donup kalıyor. Kadir ona, yeni bir ev alacağını söylese de o eski evini istiyor. Ahmet, Arzu’yu takip edip onun numara yaptığını ve mahkemeyi kandırdığını öğreniyor. Arzu, güvenlik müdürünü kafaya alıp kaçma planları yapıyor.

Meltem, Ahmet’in lüks bir evde yaşadığını öğrenip kandırıldığını anlıyor. Zeynep, Sinan’ı evine götürmek istiyor. Oda, kendisini istemediğini söyleyince, evine değil kalbine gelmesini istediğini söylüyor.

Kefaret 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’i Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler