Ana SayfaDizilerMasumiyet 9. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! İsmail Hale'yi Boşuyor Mu?

İlgili Postlar

Masumiyet 9. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! İsmail Hale’yi Boşuyor Mu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 9. yeni bölümüyle 21 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hale ile İlker, İsmail’den o gece ne gördüğünü sorar. O ise, ne söylediyse onu anlamalarını söyleyip evden çıkar. Yolda aradığı kişiye, dayanamayıp o geceyi gördüğünü söyleyip onun yanına gider. İsmail’in, iş birlikçisi Banu’mu çıkacak? Masumiyet 9. bölüm özel fragmanı yayınlandı. İsmail, Hale’yi boşuyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

İsmail Hale’yi Boşuyor Mu?

Masumiyet 9. bölüm özel fragmanında; Harun, Hale’nin oyununu bozuyor. İfşaya karşı ifşayı bulup Bahar’la el sıkışıyor. İsmail, İlker’i şirkette istemiyor. Hale’nin maskesi düşüyor. İsmail Hale’ye, ne olursa olsun kendisinin onunla boşanmayacağı inancını yerle bir ediyor. İrem’in de, Hale’ye olan güveni yıkılıyor.

İşte Masumiyet 9. bölüm özel fragmanı….

MASUMİYET 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar, Harun’un bir çanta dolusu parayla neden karşısına geldiğini anlamaz. Harun, onun hiçbir şeyden haberi olmadığını anlayıp, kendisini kocasının aradığını ve onun para istediğini söyler. Hale’nin eline, görüntüler geçiyor ve hemen basına verir. Harun, Bahar’a rüşvet vermekle suçlanır.

Bahar’da, madur anneyken rüşvetçi anne durumuna düşer. Banu, birde Timur’un yeğeninden öğrendikleri şeyi basına verir. Bahar, lise öğrencisi iken hamile kaldığı ve Timur’la evlenmek durumunda kaldığı haberleri internette yayılır. Bahar, Timur’dan boşanmaya karar verir.

Evdeki kargaşadan sonra Ela, İlker’i arayıp onunla görüşmek ister. İlker’de, Ela’yı yatında bekler. Ela, bindikten sonra yatı hareket ettirir. Ela, onun hayatında olmasını istemediğini söylediğinde İlker, onu ikna etmek için denize bile atlayacağını söyler. Mahkeme görülür ve Bahar, Harun’dan rüşvet almakla suçlanır.

İlker’in avukatı, o görüntüleri mahkemeye sunar. Harun, çok zor duruma düşer. Hale, İsmail’in yurt dışından damadını getirdiğini öğrenince İlker’i iş yerine gönderir. İlker, babasının emriyle şirketten içeri alınmaz. O öfkeyle İlker, arabayı duvarlara vurup sinirini almaya çalışır.

Hale İsmail’e, neden oğluna bunu yaptığının hesabını sorar. İsmail’de, o gece İlker’in Ela’ya yaptıklarını gözleriyle gördüğünü söyler. Bahar, gizlice kızını akıl sağlığı yerinde olup olmadığını anlamak için heyete sokar. O geceyi net hatırlayamayan İlker, babasının orada olduğunu duyunca şok olur.

 Masumiyet 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela’yı Öldürmek İsteyen İsmail Mi Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler