Ana SayfaDizilerMasumiyet 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela'yı Öldürmek İsteyen İsmail Mi Çıkacak?

İlgili Postlar

Masumiyet 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela’yı Öldürmek İsteyen İsmail Mi Çıkacak?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hale, Harun ile Bahar’ın fotoğraflarını yayınlatıyor. Harun’un Bahar’a, rüşvet vermiş gibi onun da paraları almış gibi gösteriyor. İlker, babasının şirketine alınmıyor. İsmail, o gece İlker’in Ela’ya, neler yaptığını gördüğünü söylüyor. Masumiyet 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ela’yı, öldürmek isteyen İsmail mi çıkacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Ela’yı Öldürmek İsteyen İsmail Mi Çıkacak?

Masumiyet 9. bölüm 1. fragmanında; Hale ile İlker, İsmail’den o gece ne gördüğünü soruyor. O ise, ne söylediyse onu anlamalarını söyleyip evden çıkıyor. Yolda aradığı kişiye, dayanamayıp o geceyi gördüğünü söyleyip onun yanına gidiyor. İsmail’in, iş birlikçisi Banu’mu çıkacak? Ela’nın, heyet raporu çıkıyor.

İşte Masumiyet 9. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, Harun’un bir çanta dolusu parayla neden karşısına geldiğini anlamıyor. Harun, onun hiçbir şeyden haberi olmadığını anlayıp, kendisini kocasının aradığını ve onun para istediğini söylüyor. Hale’nin eline, görüntüler geçiyor ve hemen basına veriyor. Harun, Bahar’a rüşvet vermekle suçlanıyor.

Bahar’da, madur anneyken rüşvetçi anne durumuna düşüyor. Banu, birde Timur’un yeğeninden öğrendikleri şeyi basına veriyor. Bahar, lise öğrencisi iken hamile kaldığı ve Timur’la evlenmek durumunda kaldığı haberleri internette yayılıyor. Bahar, Timur’dan boşanmaya karar veriyor.

Evdeki kargaşadan sonra Ela, İlker’i arayıp onunla görüşmek istiyor. İlker’de, Ela’yı yatında bekliyor. Ela, bindikten sonra yatı hareket ettiriyor. Ela, onun hayatında olmasını istemediğini söylediğinde İlker, onu ikna etmek için denize bile atlayacağını söylüyor. Mahkeme görülüyor ve Bahar, Harun’dan rüşvet almakla suçlanıyor.

İlker’in avukatı, o görüntüleri mahkemeye sunuyor. Harun, çok zor duruma düşüyor. Hale, İsmail’in yurt dışından damadını getirdiğini öğrenince İlker’i iş yerine gönderiyor. İlker, babasının emriyle şirketten içeri alınmıyor. O öfkeyle İlker, arabayı duvarlara vurup sinirini almaya çalışıyor.

Hale İsmail’e, neden oğluna bunu yaptığının hesabını soruyor. İsmail’de, o gece İlker’in Ela’ya yaptıklarını gözleriyle gördüğünü söylüyor. Bahar, gizlice kızını akıl sağlığı yerinde olup olmadığını anlamak için heyete sokuyor. O geceyi net hatırlayamayan İlker, babasının orada olduğunu duyunca şok oluyor.

Masumiyet 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İlker Ela’nın Aklını Karıştırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler