Ana SayfaDizilerSadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk Asya'yı Da Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Faruk Asya’yı Da Kaçırıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin’in izini bulmak için, herkes seferber oluyor. Asya’nın eski hastası Faruk ve eşi, Derin’i kaçırıp bir yere kapatıyor. Melih, robot resimden Derin’i kaçıranın Faruk olduğunu anlıyor. Faruk, Asya’yı da kaçırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Faruk Asya’yı Da Kaçırıyor!

Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, kaybolalı üç gün oluyor ve onun izine rastlanmıyor. Bu süre içinde Volkan, Selçuk ile iş birliği yapıp Derin’i bulmaya çalışıyor. Onun, aslında asistanıyla birlikte planladığını öğreniyor. Derin’in, kaçma planı yaptığını ve suçu kendisi ve Asya’nın üzerine attığından şüphesi kalmıyor.

SADAKATSİZ 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama, yinede elinde delil olmadığı için gidip Derin’in asistanını sıkıştırıyor. Onun ağzından Derin’in, yaşıyor olduğunu öğreniyor. Asya’nın evinin etrafında yine Faruk’u gören Volkan, onu sıkıştırıyor. Faruk’un, kendisinin Asya’yla evliyle Derin’le öpüşürken onun görüntülediğini öğreniyor.

Faruk’un eşi, Derin’i kendi köy evine kapatıp, onun Asya’ya yaptıklarının cezasını çektiriyor. Bundan Asya’nın, haberi bile olmazken Derin, istediğini elde ediyor aslında. Ama, onun Asya’nın görüntüleriyle oynayıp basına verdiği kişi, polise ifade veriyor. Poliste artık, Derin’in tüm bunları planladığını düşünmeye başlıyor.

Asya, Derin’in hamile olduğunu Derya’dan öğreniyor. Gizli olduğunu bilse de, Volkan’ın yeni kendisinden vazgeçemediğini anlatınca, mecbur kalıp Derin’in hamile olduğunu ona söylüyor. Melih, Derin’e yakın veya uzak herkes den şüphelenmeye başlıyor.

Bahar’dan bile. Selçuk, Volkan’la birlikte Derin’i kimlerin kaçırdığını araştırırken annesini ihmal ediyor. Onun, akşam yemeği teklifini kabul etmiyor. Ona, işi olduğunu söylüyor. Ertesi gün Selçuk, simit alıp annesinin yanına gidiyor ve onu ölmüş olarak buluyor. Hicran’ın, ölüm haberi Haluk’a da gidiyor.

Ali, annesini arayıp ödevini okula getirmesini istiyor. Asya, oğlunun ödevini götürmek için tam kapıdan çıkarken Faruk’la karşılaşıyor. Faruk, kalbinin sıkıştığını söyleyip Asya’dan yardım istiyor. Asya, Faruk’a yardım etmeye çalışıyor. Ama Faruk, Asya’yı bayıltıp arabayla Derin’in yanına götürüyor. Asya, gözlerini açtığında, Derin’i eli kolu bağlı bir şekilde görüyor.

 Sadakatsiz 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’den Sonra Asya’da Kaçırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler