Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Nesrin İle Tarık'ı...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Nesrin İle Tarık’ı Yakalıyor Mu?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış şirkette, Zeynep’in baktığı dosyaları başkasına devir ediyor. Zeynep, Barış’a bozulup Nermin’in şirketinin başına geçmeyi düşünüyor. Nesrin, ona yardım etmek için abisini öneriyor. Tarık ile Nesrin’i, Barış’ın gözü tutmuyor. Nesrin ile Tarık, tuvalette öpüşürken Barış peşlerinden gidiyor. Barış, Nesrin ile Tarık’ı yakalıyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Barış Nesrin İle Tarık’ı Yakalıyor Mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nermin, Zeynep’in şirketin başına geçmesi için Barış’ın ona destek olmasını Ali Rıza’dan rica ediyor. Barış, artık Zeynep’in hayatının gündemine göre yaşamaktan yorulduğunu anlıyor ve şirkete gelir gelmez, onun dosyalarını başka bir avukata devir ediyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Nermin annesinin şirketinin başına geçmeye henüz karar veremiyor ve sabah kalkıp dosyalarıyla ilgilenmek için şirkete gidiyor. Barış’ın, kendisinin baktığı dosyaları başka bir avukata verdiğini görünce hemen şirketi terk ediyor. Nermin, Zeynep’i arıyor ve onunla evde buluşuyor.

Onun, annesinin şirketinin başına geçeceğini ve yardıma ihtiyacı olduğunu duyunca, abisinin bu işlerde uzman olduğunu söylüyor. Zeynep, Nesrin’in abisinin başarılarını anlatmasıyla onunla yemeğe çıkıyor. Nermin’i de, yemeğe çağırıyor. Zeynep, annesinin yanında olması şartıyla şirketin başına geçmeyi kabul ediyor.

Tarık, iş teklifini kabul ediyor. Toplantıya geldiğinde, Barış’ın hazırladığı sözleşmeleri ve gizlilik protokolünü görünce biraz huzursuz oluyor. Ama yinede imzalıyor. Barış, birbirlerini kardeş diye tanıştırdıkları Nesrin ile Tarık’ta bir gariplik sezin Zeynep’i, uyarıyor.

Benal, Düzce’den aldığı iş teklifini kabul ediyor. Gitmek istediğini söyleyince Cemile, Nuh’tan onunla birlikte Düzce’ye gitmeyi teklif ediyor. Nuh, Cemile’yle bir karara varmadan o valizleri hazırlıyor. Eve gittiğinde Nuh, Cemile’nin Benal’le birlikte gittiğini görüyor. Çok bunalıp Emine’yi arıyor.

Savaş ise, Emine’ye sürpriz bir yemek organize ediyor. Emine, Nuh’un zor durumda olduğunu duyunca hemen onun yanına gidiyor. Barış, Zeynep, Nermin, Nesrin ve Tarık, birlikte yemeğe çıkıyor. Nesrin ile Tarık, tuvalete gidiyor.

Barış peşlerinden gidiyor. Nesrin ile Tarık, kardeş olduklarını nasıl yedirdiklerini konuşup öpüşürken kapı açılıyor. Barış, onları öpüşürken görüyor mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Zeynep’in Kandırıldığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler