Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nin, 49. yeni bölümünde; Sedat, Mavi’nin hamile olduğunu duyunca deliye döner. Halise’den, o bebeğin doğmayacağını bir çaresine bakmasını ister. Hemen aktara giden Halise, Mavi’nin bebeğini düşürmesi için bir ilaç alıp, ilacı kahvesine koyar. Sefirin Kızı dizisinin yayın günü değişti.

 Salı Dizileri 2020

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Sefirin Kızı 49. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelmesi bekleniyordu. Dizi bundan sonra salı günleri ekrana gelecek. Bu akşam Star Tv’de Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle ekrana gelecek.

SEFİRİN KIZI 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Mavi, hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Sancar’a, bu durumu söyleyemez. Elvan, hamilelik testini yapar ve hamile olmadığı için hem sevinir. Hem de üzülür. Halise, Güven ve Sedat’la işbirliği yapmayı kabul eder.

Zehra ile Kavruk, düğünden sonra bir otele yerleşip balayı yapar. Bunu Sancar’ın düzenlediğini öğrenen Zehra, çok mutlu olur. Ancak, annesinin düğününe gelmediği için üzülür. Güven ile Sedat, Mavi’yi Sancar’dan ayırmak için planlar düşünür. Mavi’nin kayıp babası olduğunu bildikleri için, onun üzerinden yürümek isterler.

Hemen bir oyuncu bulup, Mavi’nin babasıymış gibi gösterirler. Sancar, Mavi’nin babasının ölmüş olduğunu öğrenir. Güven ile Sedat’ın, ne yapmaya çalıştıklarını bekler. Onlar bir oyuncudan Mavi’ye mesaj göndertir. Sancar, o mesajı okuyor ve ertesi gün buluşmak için randevulaşır.

Kahraman ile Ceylan, bir kazada ölür. O kazada çocukları sağ kalır. Yahya, Kahraman’ın kız kardeşinin Elvan olduğunu öğrenir. Elvan, Bora tarafından büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı anda Yahya, onun yanına gelir ve Ceylan’la Kahraman’ın kazada öldüğünü, aslında Kahraman’ın kız kardeşi olduğunu, o çocuğunun ondan başka akrabası olmadığını söyler.

Yahya Elvan’a, eğer isterse o çocuğun babası olabileceğini söyler. Elvan’ın, bu konuda kararı ne olacak? Mavi, hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Sanki, yine onu kaybedecekmiş gibi düşünüp strese girer. Doktora girip onu aldırmak istediğini söyler. Sancar, Güven ile Sedat’in sahte baba bulduklarını ispatladıktan sonra Mavi’yi arar.

Mavi’yi, sedyede görünce bebeğini aldırdığını düşünür. Ama doktor, bebeğin kalp atışlarını dinletince Sancar, bebeğini aldırmadığı için Mavi’ye minnettar olur. Bir evladı daha olacak olmanın mutluluğunu yaşar.

 Sefirin Kızı 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halise Öz Torununu Mu Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler