Ana SayfaDizilerSon Yaz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Gökhan'ın Gerçek Yüzünü Görüyor...

İlgili Postlar

Son Yaz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Gökhan’ın Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 17. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, abisini bulmanın sevinciyle Yağmur’la buluşur. Onunla, mutluluğunu paylaşır. Ayrıca onsuz olamadığını, ona bir kez daha sevdiğini ve onsuz olamayacağını söyler. Son Yaz 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akgün, Gökhan’ın gerçek yüzünü görüyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Akgün Gökhan’ın Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

Son Yaz 17. bölüm 2. fragmanında; Selim, Akgün’ü abisi için kendisini tehlikeye atmaması için onu uyarıyor. Fatih, tutuklanıyor. Akgün, Soner’le birlikte Gökhan’ı sıkıştırıp Halil’e çalışıp çalışmadığını soruyor.

İşte Son Yaz 17. bölüm 2. fragmanı….

SON YAZ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Kaan’ın şikayeti üzerine hakim, Akgün’ün tutuklu yargılanmasına karar verir. Mahkeme çıkışında Yağmur, Kaan’a ağır sözler söyler. Kaan, Yağmur’un sözlerinden sonra içine kapanır. Fatih Kaan’ı, başsavcının yanına götürüp Selim’in evinde Akgün’ü gördüğüne dair ifade vermesini ister.

Selim, bu durumu öğrendikten sonra yapacak bir şeyi olmadığı için kendisi hakkında verilecek kararı bekler. Akgün, içeride Halil Sadi’nin adamları ve Ercan tarafından saldırıya uğrar. Onun saldırıya uğradığını öğrenen Soner, Akgün’e destek olmak için hapse girmek için Eray’ın burnunu kırıyor ve onun kendisinden şikayetçi olmasını sağlar.

Akgün, Eray’ı karşısında görünce çok mutlu olur. Havalandırma sırasında ikili saldırıya uğrar. Akgün, babasını tanıyan bir adam tarafından öldürülmekten son anda kurtulur. Ona teşekkür etmek için yanına gider. Oda, onun çocukluğunu bildiğini 20 yıl önce 6 yaşlarındayken onu gördüğünü söyler.

Akgün, hemen konuşu irdeleyip adamın gördüğü çocuğun adının Gökhan olduğunu ve akrabasının yerini ondan öğrenir. Selim, Gökhan hakkında her şeyi öğrenir. Onun, azılı bir suçlu olduğunu öğrendikten sonra Akgün’e söyleyip söylememe konusunda tereddüt eder.

Ama onun öğrendiğini duyunca, bir abisi olduğunu bildiğini söyler. Kaan, Akgün’e olan şikayetinden vazgeçer. Baş savcıya da, Selim’in evinde Akgün’ü gördüğünden bahsetmiyor. Selim, soruşturmadan kurtuluyor. Yağmur, annesine Bedri’nin Fatih olduğundan emin olduğunu söylüyor.

Selim, Fatih’in adam tutup kendisini dövdürttüğü ve aslında Canan’ın buluşmaya gideceği adamla onun görüşmeye gittiğini ve ondan sonra adamın kaybolduğunu öğrenip izlerin peşine düşer. Fatih’in, ölümüne neden olduğu adamın cesedine ve marinadaki görüntülere ulaşmaya çalışan Selim’in elinde sadece telefon sinyallerinden başka bir şey yoktur.

Ama yinede, Fatih’e cesedin bilgilerinin eline geçeceğini söyler. Canan’la Selim, Fatih’in kaçmasını bekler. Aynen de öyle olur. Ama son anda Halil Sadi, Fatih’i arayıp cesedin olmadığını söyler. Akgün, abisini bulur.

Ancak onun, Halil Sadi’ye çalıştığını bilmez. Soner, Akgün’e abisini tanıdığını söyleyen adamı Ercan’la samimi bir şekilde konuşurken görür. Ama Kaan, Naz’ı kıskandığı için Soner’e olan şikayetini geri çekmez.

Son Yaz 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akgün İle Yağmur Birbirlerinden Kopamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler