Ana SayfaDizilerSadakatsiz 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin'i Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin’i Kurtarabilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 27. yeni bölümüyle 28 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Derin’in izini bulmak için, herkes seferber olur. Asya’nın eski hastası Faruk ve eşi, Derin’i kaçırıp bir yere kapatır. Melih, robot resimden Derin’i kaçıranın Faruk olduğunu anlar. Faruk, Asya’yı da kaçırır. Sadakatsiz 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Derin’i kurtarabilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Derin’i Kurtarabilecek Mi?

Sadakatsiz 27. bölüm 1. fragmanında; Derin’in suç ortağı tüm olanları Derin’in planladığını Gönül’e anlatıyor. Tüm bunları Asya ile Volkan’dan intikam almak için yaptığını söylüyor. Melih, Faruk’un evine girip onun ne kadar saplantılı olduğunu anlıyor. Asya, Derin’i oradan kaçırmak için ellerini çözüyor. Ancak Faruk, Derin’in kafasına silahını dayıyor.

İşte Sadakatsiz 27. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, kaybolalı üç gün olur ve onun izine rastlanmaz. Bu süre içinde Volkan, Selçuk ile iş birliği yapıp Derin’i bulmaya çalışır. Onun, aslında asistanıyla birlikte planladığını öğrenir. Derin’in, kaçma planı yaptığını ve suçu kendisi ve Asya’nın üzerine attığından şüphesi kalmaz.

Ama, yinede elinde delil olmadığı için gidip Derin’in asistanını sıkıştırır. Onun ağzından Derin’in, yaşıyor olduğunu öğrenir. Asya’nın evinin etrafında yine Faruk’u gören Volkan, onu sıkıştırır. Faruk’un, kendisinin Asya’yla evliyle Derin’le öpüşürken onun görüntülediğini öğrenir.

Faruk’un eşi, Derin’i kendi köy evine kapatıp, onun Asya’ya yaptıklarının cezasını çektirir. Bundan Asya’nın, haberi bile olmazken Derin, istediğini elde eder aslında. Ama, onun Asya’nın görüntüleriyle oynayıp basına verdiği kişi, polise ifade verir. Poliste artık, Derin’in tüm bunları planladığını düşünmeye başlar.

Asya, Derin’in hamile olduğunu Derya’dan öğrenir. Gizli olduğunu bilse de, Volkan’ın yeni kendisinden vazgeçemediğini anlatınca, mecbur kalıp Derin’in hamile olduğunu ona söyler. Melih, Derin’e yakın veya uzak herkes den şüphelenmeye başlar.

Bahar’dan bile. Selçuk, Volkan’la birlikte Derin’i kimlerin kaçırdığını araştırırken annesini ihmal eder. Onun, akşam yemeği teklifini kabul etmez. Ona, işi olduğunu söyler. Ertesi gün Selçuk, simit alıp annesinin yanına gider ve onu ölmüş olarak bulur. Hicran’ın, ölüm haberi Haluk’a da gider.

Ali, annesini arayıp ödevini okula getirmesini ister. Asya, oğlunun ödevini götürmek için tam kapıdan çıkarken Faruk’la karşılaşır. Faruk, kalbinin sıkıştığını söyleyip Asya’dan yardım ister. Asya, Faruk’a yardım etmeye çalışır. Ama Faruk, Asya’yı bayıltıp arabayla Derin’in yanına götürür. Asya, gözlerini açtığında, Derin’i eli kolu bağlı bir şekilde görür.

Sadakatsiz Dizisi Seti Durdu! Gözler Burak Sergen’in Durumuna Çevrildi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler