Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Nişanı Atıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Nişanı Atıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Camdaki Kız, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, haberi okuduktan sonra içine kapanıyor. Feride, yüzüğü atmak için hazırlanıyor. Muzo, bir plan yapıyor. Ailesine hiçbir şey olmamış gibi davranmalarını, ertesi gün arayıp Cana’nın da olduğu bir doğum günü partisi düzenlemelerini istiyor. Sedat ile Cana’nın ilişkileri olduğunu Nalan anlıyor. Nalan, nişanı atıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan Nişanı Atıyor!

Camdaki Kız dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan’dan sonra, Feride’de de gazetede yazan haberleri okuyor. Hemen Nalan’ın parmağından yüzüğü çıkarmasını istiyor. Nalan’ın elinden telefonunu da alıp oturup onlardan gelecek açıklamayı bekliyor. Evdekiler gazetede çıkan haberleri öğreniyor ve Rafet’e nasıl bu haberi vereceklerini bilemiyorlar.

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, oğluna ateş püskürüyor. Muzo’nun yanına gidip onunla konuşuyor. O ise babasına, beklemelerini ertesi gün arayıp annesinin doğum günü partisi olduğunu ve partiye Cana’yla eşini de çağırmasını istiyor. Herkesin bu role adapte olmasını tembihliyor. Feride, sabaha kadar ne yapacağını düşünüp gözünü kırpmıyor.

Sabah Gülistan, Feride’yi arayıp onları doğum gününe davet ediyor. Feride, daveti kabul ediyor. Nalan’a da yüzüğü takmasını istiyor. Doğum günü davetine giden aileyi Cana karşılıyor. Feride ona, elini vermiyor. Yemek yendikten sonra Feride, Rafet bey ve eşiyle konuşmak istediğini söylüyor.

Rafet, Feride’yi Cana’nın aile dostlarının kızı olduğuna inandırıyor. Feride, eğer bir daha böyle bir şey olursa bu işin bozulacağını söylüyor. Selen, Sedat ile Nalan’ı yalnız bırakıp konuşmaları için bahçeye çıkarıyor. Sedat, Nalan’a ceketini veriyor. Feride’nin gelmesiyle Sedat, eve giriyor.

Cana Sedat’a, mesaj çekip onu odasında beklediğini yazıyor. Nalan, annesiyle eve girerken Sedat’ın ceketinden bir mücevher kutusu düştüğünü görüyor. Kutuyu açtığında bir bileklik görüyor. Sedat, Cana’nın yanına çıkıp ona aldığı bilekliği hediye ediyor. O anları Muzo, odasından izliyor.

Selen, Sedat’ın odasına çıkıp onu aşağı gönderip Cana’yla konuşuyor. Daha sonra Gülistan’ın pastası kesiliyor. Nalan, Cana’nın bileğinde o bilekliği görüyor. Sedat’ın yanına gidip ona yüzüğü verip dönüp gidiyor.

Camdaki Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Nalan’ın Ailesiyle Tanışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler