Ana SayfaDizilerAlev Alev 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Yurt Dışına Kaçmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Yurt Dışına Kaçmaktan Vazgeçiyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Alev Alev, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hülya, Çelebi’yi ölmüş gibi gösterip onu yurt dışına kaçırmayı planlıyor. Ömer ile Rüya’nın düğünleri oluyor. Çelebi, onların yayınlanan fotoğraflarında Ozan’ın yaşadığını öğreniyor. Çelebi, yurt dışına kaçmaktan vazgeçiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Yurt Dışına Kaçmaktan Vazgeçiyor!

Alev Alev 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gardiyanlar Çelebi’yi, hücresinde asılmış bir vaziyette buluyor. Hemen Çelebi, hastaneye kaldırılıyor. Hülya, Çelebi’nin intihar haberini alıp hastaneye koşuyor. İskender, abisinin durumunun ağır olduğunu öğrenince çok üzülüyor. Hülya, ona hiçbir şey belli etmeden Çelebi’nin odasına iki dakikalığına girmek istiyor.

ALEV ALEV 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayarladığı doktordan aldığı iğneyi ona yapıyor. Herkes, Çelebi’nin öldüğünü zannediyor. Hülya, oğlunun bir süreliğine kalbinin durmasını sağlayan iğneyi yaptıktan sonra, herkesden onun intihar ettiğini saklıyor. Hatta, İskender’i onun ölümünden suçlu tutuyor. İskender’in, vicdan azabı çekmesini sağlıyor.

Çelebi’nin cenazesi kalkıyor. Hülya onu, bir yerde kapalı tutuyor. Bu arada, onu yurt dışına kaçırmak için plan yapıyor. Çiçek, Hülya’nın telefonda konuşmalarını duyup Rüya’nın yanına gidiyor. O kendisiyle görüşmek istemeyince, Cemre’nin yanına gidip Çelebi’nin ölmemiş olabileceğini söylüyor.

Cemre, Ozan’la birlikte emniyete gidip durumu anlatıyor. Komiser, Hülya’nın peşine düşüyor. Hülya, bunu bildiği için onları oyalayıp diğer taraftan Çelebi’yi kaçıracağı tekneye gönderiyor. Rüya, Ömer’e tanıştıkları yerde sürpriz bir evlenme teklifi hazırlıyor. Ona evlenme teklifi ediyor.

İkilinin evlenmeye karar verdiklerini öğrenen Zeyno, gazetecilere haber verip Rüya’nın bir pazarcıyla evleneceğini söylüyor. Gazeteciler Ömer’in dükkanının önünde onu rencide edecek sorular soruyor. İkilinin arası bozuluyor. Ancak Rüya, Ömer’in gönlünü alıp belediyeye gidip nikah günü alıyor.

İkilinin düğünü mahallede oluyor. Seher, Zeyno’dan oğlunun Cemre yüzünden az kalsın öleceğini söylüyor. Bunu duyan Seher, kalp krizi geçiriyor. Cemre, onu görmeye gidiyor. Seher Cemre’den, oğlundan uzak durmasını istiyor. Bu konuşmadan sonra Cemre, Ömer’den uzak duruyor.

Çelebi, yurt dışına gitmek istemiyor. Ama annesi ona, başka çaresi olmadığını eğer gitmezse, hapislerde çürüyeceğini söylüyor. Çelebi, kabul etmek zorunda kalıyor. Tekneye gidip biniyor. Kaptandan telefon istiyor. O vermek istemeyince sadece Cemre’nin sayfasına bakmak istiyor.

Rüya ile Ömer’in düğününden bir kare yayınlandığını ve orada Ozan’ın yaşadığını görüyor. Ozan’ın ölmediğini görünce, gitmekten vazgeçip düğünün olduğu yere gidiyor.

Alev Alev 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya İle Ömer Nikah Masasına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler