Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha'nın Çilesi Bitmiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’nın Çilesi Bitmiyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 94. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ümit, Züleyha’yı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Demir, kazada bebeğini kaybettiğini öğreniyor. Sevda, Ümit’le işbirliği yapıp Demir’i Züleyha’dan uzaklaştırmaya çalışıyor. Züleyha’nın, çilesi bitmiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’nın Çilesi Bitmiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 95. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ümit, Züleyha’yı yaralı bir şekilde ölüme terk edemiyor. Onu alıp, hastaneye yetiştiriyor. Züleyha, kurtuluyor. Ancak, bebeğini kaybediyor. Herkes, Züleyha’nın geçirdiği kazanın Fikret’in işi olabileceğini düşünüyor. Fekeli, durumu öğrenince hemen Fikret’i jandarmaya şikayet ediyor. Aslında onu, Demir’den korumak için yapıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 94. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, kendisini amcasının şikayet ettiğini öğrenince çok üzülüyor. Demir, durumu öğrenir öğrenmez karakola koşuyor ve Fikret’e silah çekiyor. Fikret ile Demir, gözaltına alınıyor. Ortalık durulduktan durumun öyle olduğu anlaşıldıktan sonra Demir ile Fikret, serbest bırakılıyor.

Ama Fikret, amcasını kendisine güvenmediği için affetmiyor. Şermin, Ümit’in odasına gidip Züleyha hakkında bilgi almayı beklerden eski kocasının ona gönderdiği mektubu görüyor. Mektubu alıp açıyor ve Ümit’in ilk isminin Ayla olduğunu öğreniyor. Bunu gidip Lütfiye’ye söylüyor.

Lütfiye, Fikret ile Ümit’in daha önceden sevgili olduğunu öğrenince onun yanına gidip onların ilişkisinden Müjgan’ın haberi olup olmadığını soruyor. Ümit, Demir’den aldığı teşekkür çiçeğinden sonra onların evine gidiyor. Onlara teşekkür ettikten sonra onları, yemeğe davet ediyor.

Demir Züleyha’ya, Ümit’e fazla yüz vermemesini istiyor. Züleyha, Demir’in neden Ümit’den uzak durmasını istemesini anlayamıyor. Demir Sevda’dan, Ümit’le konuşmasını istiyor. Sevda, gidip Ümit’le konuşuyor. Ümit, onu kapıdan kovuyor. Sabah hala onun kapıda olduğun görünce ondan, yapmasını istediklerini yazıp veriyor.

Sevda, düşünüp taşınıyor ve kızını kaybetmemek için onun teklifini kabul ediyor. Ona, bu teklifini kabul ettiğini söyleyemeden Ümit’in, sınırsız izne ayrıldığını öğreniyor. Gazeteye, onun anlayacağı bir şekilde ilan verip, teklifini kabul ettiğini anlamasını sağlıyor. Sevda, Züleyha’ya çiçekler verip ondan Yılmaz’ın mezarına götürmesini sağlıyor.

Öte taraftan Demir’i, Züleyha’nın her gün Yılmaz’ın mezarına gidip onu unutamadığını ve aslında ondan intikam almak için birlikte olduğu imalarında bulunuyor. Demir Züleyha’yı, Yılmaz’ın mezarı başında görüyor. Daha sonra Fekeli’yle buluşup, ondan annesini yıllar geçse de nasıl unutamadığını soruyor.

Fikret, Züleyha’yı arayıp görüşmeye ikna ediyor. Onunla buluştuğunda, Demir’den sadece bir özür beklediğini söyleyip Züleyha’nın elini tutuyor. Ümit, onların fotoğrafını çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ümit Züleyha’ya Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler