Ana SayfaDizilerAlev Alev 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya İle Ömer Nikah Masasına...

İlgili Postlar

Alev Alev 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüya İle Ömer Nikah Masasına Oturuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hülya, oğlunun intihar ederek hayatını kaybettiğini öğrenir. Zeyno, Rüya ile Ömer’i el ele görür. Ömer Zeyno’ya, Rüya’yla evleneceklerini söyler. Seher Cemre’ye, kocasının ölmesinin durumu değiştirmeyeceğini, onu oğlunun çevresinde görmek istemediğini söyler. Alev Alev 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rüya ile Ömer, nikah masasına oturuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Rüya İle Ömer Nikah Masasına Oturuyor!

Alev Alev 25. bölüm 2. fragmanında; Rüya ile Ömer, vakit kaybetmeden hemen evleniyor. Ömer, Cemre’nin kendisinden uzaklaşmasına bir anlam veremiyor. Hülya, birini saklıyor. Ona dediklerini yapmazsa fare gibi orada kalacağını söylüyor. Akıllara Çelebi’nin, ölmemiş olduğu geliyor.

İşte Alev Alev 25. bölüm 2. fragmanı….

ALEV ALEV 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüya, Çiçek’in avukatlığını üstlenir ve ona, kendisinin istediği gibi ifade vermesini ister. İskender’e de aynı şekilde kendi istediği gibi ifade vermesini ister. Çiçek, serbest kalır. İskender, tam aklanmadığı için bir mahkemeye daha çıkar. Çiçek, Atlas’ı mahkemeye götürür ve onun ifadesi sayesinde İskender serbest kalır.

Tomris, Atlas’dan durumu öğrenince çok sinirlenir ve Çiçek’i evden kovar. Annesi Çelebi’nin yanına gidip ona, İskender’le uğraşmayı bırakmasını ister. Çelebi, çıktığı mahkemede tüm suçları üstlenir. Adamından son kez bir şey istediğini söyler. Oda, Ozan’ı öldürmesi olur.

Rüya, İzmir’e gitmeye karar verir. Son ana kadar gözleri Ömer’i arar. Çiçek, gidecek yeri olmadığı için Rüya’nın evine gider. Rüya, onu ikinci kez evden kovar. Atlas, İskender’i arayıp anneannesinin Çiçek’i kovduğunu söyler. İskender, yolda kapkaça uğramış Çiçek’i alıp eve götürür.

Çelebi’nin adamı, Ozan’ı köşeye sıkıştırır. Son anda Ömer, yetişir. Ama ikili yere yığılır. Çelebi, Ozan’ın öldürüldüğü haberini alır. Artık hapisten çıkma ümidi olmadığı için kemerle kendisini asar. Gardiyan, yemek vermek için içeri girdiğinde Çelebi’yi, asılı bir vaziyette bulur.

Ömer, Rüya’yı yolda yakalayıp ondan gitmemesini ve onu çok sevdiğini söyler. Rüya, gitmekten vazgeçip Ömer’e sarılır. İskender, Çiçek’le kahvaltı yaparken annesi gelir. Çiçek’i evden kovar.

 Alev Alev 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi’nin Ölüm Haberi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler