Ana SayfaDizilerMasumiyet 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale İsmail'i Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale İsmail’i Köşeye Sıkıştırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Masumiyet, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hale, İsmail’in yerleştirdiği gizli kamerayla onun kendisini Beril’le yıllardır aldattığını ve o gece ikisininde orada olduğunu öğreniyor. Ela, Harun’la işbirliği yapıp İlker’den gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. İsmail ile Beril, suçu Umut’un üzerine atmaya hazırlanıyor. Masumiyet 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hale, İsmail’i köşeye sıkıştırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Hale İsmail’i Köşeye Sıkıştırıyor!

Masumiyet 11. bölüm 1. fragmanında; Ela, Harun’la iş birliği yapıyor ve İlker’e numaradan yaklaşıyor. Hale, İsmail’i elindeki video kaydıyla tehdit ediyor. İsmail, hapse girmekten korkmaya başlıyor. Ela, İlker’e bir sırrı olduğunu söylüyor. Ona sinirlenen İlker, Ela’ya başka sırrı olup olmadığını soruyor.

İşte Masumiyet 11. bölüm 1. fragmanı….

MASUMİYET 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, annesine geceyi arkadaşıyla geçireceğini söylüyor ve gidip teknede İlker’le buluşuyor. İlker ona, çok güzel bir sofra hazırlıyor. Bahar’a, kızının İlker’le buluştuğu yazan bir mesaj geliyor. Ela ile İlker, yatak odasına giriyor. Bahar, Umut ile marinaya gidip İlker’in teknesini arıyor.

Ela ile İlker’i, birlikte gören Bahar, büyük hayal kırıklığına uğruyor. Bahar, kendisine yalan söylediği için Ela’yı affetmiyor. Harun ile buluşan Bahar, olanları ona anlatıyor. Banu Timur’a, Bahar ile Harun’un arasında bir şeyler olduğunu ima ediyor. Bahar’ın, Harun’un yardımıyla kasayı boşalttığını söylüyor.

Hale, Banu’yla buluşup İsmail’in o gece orada olduğunu söylüyor. Ondan İsmail’in gizli evine kamere koymasını istiyor. İsmail, kendisine gelen zarfta o gece orada olduğunu birilerinin anladığını öğreniyor. Hemen Beril’i arayıp gizli evlerinde buluşuyor. Hale, onların konuşmalarını dinliyor.

İsmail’in, yıllardır kendisini Beril’le aldattığını, o gece ikisininde orada olduğunu nasıl Ela’yı yaralı bir şekilde alıp yola attıklarını öğreniyor. Umut, ertesi gün gidip İlker ile kavga ediyor. Polisler Umut’un evine gelip onu alıp emniyete götürüyor. Beril ile İsmail, tüm suçu Umut’un üzerine atmak için bir plan yapmaya başlıyor.

Hale, elindeki videoyu İsmail’e izletmek için bir yemek organize ediyor. Yemekte, herkes evdeyken videoyu açıyor. İsmail, neye uğradığını anlayamıyor.

Masumiyet 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Ela İle İlker’i Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler