Ana SayfaDizilerMasumiyet 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Ela İle İlker'i Yakalıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Ela İle İlker’i Yakalıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 10. yeni bölümüyle 28 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, İlker’in yanına gider. Ona, İrem’le kendisi yüzünden boşanmamasını ister. İlker, İrem’e her şeyin bittiğini söyler. Harun, Timur’un kasasında olan paraları alıp İsmail’in önüne koyar. Timur’a, verdiği rüşvetin iadesini yaptığını söyler. İsmail, sinir krizleri geçirir. Masumiyet 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar, Ela ile İlker’i birlikte yakalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Bahar Ela İle İlker’i Yakalıyor!

Masumiyet 10. bölüm 2. fragmanında; İsmail, Ela’nın yaralandığı gece, iş birliği yaptığı kadın tarafından yalnız bırakılıyor. Banu, elindeki kozları ortaya dökmeyi erteliyor. Cenk ile İrem’in gizli aşk yaşadığı ortaya çıkıyor. İrem, Cenk’in kendisini rahat bırakmasını istiyor. Ela, İlker ile teknede buluşuyor. Bahar, onları birlikte görüyor.

İşte Masumiyet 10. bölüm 2. fragmanı….

MASUMİYET 9. BÖLÜM ÖZETİ!

İsmail, o gece orada olduğunu ve her şeyi gördüğünü ağzından kaçırır. Hale, bunun peşine düşüp İsmail’in o gün ve o saatler arasında nerede olduğunu araştırmaya başlar. İsmail, İlker’in yerine Amerika’da bulunan damadını getirir ve oğlunun odasını ona verir.

Ela, heyete girer ve heyet onun akıl sağlığı yerinde olmadığı raporunu verir. Durum böyle olunca, onun İlker hakkında mahkemede verdiği tüm ifadeler geçersiz olur. İlker, hemen Ela’yı arayıp onunla görüşmek istediğini söyler.

Harun, kendisi hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Bahar’ın parayı almadığını, Banu’nun ise çay bahçesi sahibine para verirken çekilen güvenlik kameralarının görüntülerini ele geçirir.

Hemen kızını yanına çağırıp o görüntüleri ona izletir ve Hale’nin tuzağına düştüğünü söyler. Daha sonra Bahar’la birlikte, Hale’ye dava açar. Görüntülerin ifşa olmasından sonra Banu, tutuşur. Timur ise, Bahar’ın kendisine açtığı boşanma davasında vereceği tazminatı düşünmeye başlar.

Hale, İsmail’in oğlunun odasını damadına verdiğini öğrenip yıkılır. İlker’de, durumu öğrenip babasıyla hesaplaşmaya şirkete gider. İsmail, Hale’nin yaptığı oyunların ortaya çıkmasından sonra onu bir iki celsede boşayacağını söyler.

Ela, onca olan şeyden sonra İlker’le buluşmaya gider. Hale, İsmail’in o gece olay yerinde olduğunu ispatlayan bilgileri ele geçirip Banu’ya buluşur. Bahar, Timur’u gizli kasasında bulur.

Masumiyet 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ilgaz Ailesinin Oyunlarını Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler