Ana SayfaDedikoduYasak Elma Dizisine Kimler Veda Ediyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Kimler Veda Ediyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’da olaylar durulmuyor. Fragmanlarda Cansu’nun yağdırdığı kurşunlarda bir ölü, bir yaralı cümlesi diziye bazı oyuncuların veda edeceğini gösteriyordu. Peki Yasak Elma dizisine kimler veda ediyor? İşte detaylar;

Cansu Herkesin Üzerine Kurşun Yağdırıyor!

Yasak Elma 108. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Çağatay’ın ve ailesinin dikkatini dağıtmak için yalanlarına bir yenisini daha ekliyor. Hamile olduğu yalanını uyduruyor. Ender, Kaya’nın kendisine intikam için yaklaştığını, intikamını aldıktan sonra çekip gideceğini anlıyor. Cansu, elinde silahla partiyi basıyor ve etrafa ateş ediyor.

Yasak Elma 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Kaya Ne Konuşacak?

Yasak Elma Dizisine Kimler Veda Ediyor?

Nilperi Şahinkaya’nın hayat verdiği Cansu, sonunda gerçek yüzünü ortaya çıkarıp yaptığı hareketle herkesi şoke ediyor ama giden de kendisi olacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş, Yasak Elma dizisinden giden kişinin Nilperi Şahinkaya olduğunu twitter sayfasından paylaştı. Daveti basıp ortalığa ateş eden Cansu birini vuracak ama kimi? Kendisinin zaten bu hareketiyle tutuklanacağı ve diziden ayrılacağı belliydi. Ancak ölen kişinin o olma ihtimali de var. Zira bir başka kişi onu durdurmak için ateş etmiş veya bir müdahalede bulunmuş da olabilir. Onun ateşi sonucunda da bir kişi yaralanmış olma ihtimali de var.

Şimdilik bu konuda kafalar karışık. Cansu’nun birini öldürdüğü ve kendisinin de yaralı olarak tutuklandığı da bir başka ihtimal. Fakat her durumda Nilperi Şahinkaya diziden ayrılıyor.

İkinci bir ayrılık daha var mı? Bunu da ancak yeni bölümde göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler